Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΣ ¨ΕΚΟΨΕ¨ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

No Comments Share:

Η βουλή έκοψε τις ¨φιλίες¨ με 5 χώρες

Η τουρκική βουλή θα ιδρύσει ακόμα 18 ¨ομάδες φιλίας¨ με αντίστοιχες χώρες που είναι κυρίως στην Αφρική. Δεν θα υπάρξουν ομάδες φιλίας με Ισραήλ, Συρία, Λιβύη, Ελλάδα και Ουζμπεκιστάν.

Η Τουρκική βουλή όπως και την προηγούμενη περίοδο θα ιδρύσει πάλι ομάδες φιλίας με ΗΠΑ, Αφγανιστάν, Γερμανία, Αργεντινή, Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχρέιν………

Επιπρόσθετα σε αυτές τις χώρες προβλέπεται να ιδρυθούνε ομάδες φιλίας με Βολιβία, Δανία, Μοζαμβίκη, Σομαλία και Τουρκμενιστάν.

………….

Λόγω των εξελίξεων της τελευταίας περιόδου δεν θα υπάρξουν ομάδες φιλίας με τα κοινοβούλια των δύο αυτών χωρών . Με την Λιβύη δεν θα υπάρξει γιατί δεν υπάρχει ακόμη εκεί κοινοβούλιο και με την Ελλάδα δεν θα υπάρξει στα πλαίσια της αμοιβαιότητας διότι δεν σχηματίστηκε εκεί αντίστοιχη ομάδα φιλίας στο κοινοβούλιο. Δεν θα ιδρυθεί επίσης ομάδα φιλίας με το Ουζμπεκιστάν.

Η Τουρκική βουλή κατά την 23η περίοδο είχε σχηματίσει ομάδες φιλίας με 110 χώρες και στην 24η σχεδιάζεται να ιδρυθούνε με 121 χώρες.

Εφ. Ραντικάλ 31-10-2011

Σχόλιο : ¨Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα… Εδώ που τα λέμε τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι. Το 40% της Κύπρου κατέχουν, μας έδιωξαν από πατρογονικές εστίες, γιορτάζουν κάθε χρόνο σαν κλέφτες την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης, έχουν έτοιμα αποβατικά απέναντι από τα νησιά μας, έχουν έτοιμες γέφυρες ταχείας ζεύξης στον Έβρο, και παρόλα αυτά εμείς οι αγνώμονες ούτε μια ομάδα φιλίας με την Τουρκία δεν ιδρύσαμε στο κοινοβούλιο….

Previous Article

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Next Article

ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΚΤΙΡΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.