Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ : ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Share:

Σεντεφτσί : Υπεύθυνη για τα κουνούπια είναι η Ελλάδα

Ο δήμαρχος Αδριανούπολης και μέλος του κόμματος CHP Χαμντί Σεντεφτσί έριξε στην Ελλάδα το φταίξιμο για την αύξηση των κουνουπιών που ήρθαν με τον ζεστό καιρό. Ο Σεντεφτσί δήλωσε πως καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχει επαρκής αντιμετώπιση των κουνουπιών στην Ελλάδα, αυτά πολλαπλασιάζονται και πετώντας έρχονται στην Ανδριανούπολη.

Καθώς με την βελτίωση του καιρού αυξήθηκαν ανέφερε και τα παράπονα για τα κουνούπια, υποστήριξε πως το θέμα δεν είναι δικό του αλλά ότι προέρχεται από την γειτονική Ελλάδα. Ο Σεντεφτσί ανέφερε πως λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δεν έγιναν επαρκείς ψεκασμοί και δήλωσε τα εξής :

¨Αυτή τη στιγμή στην γείτονα μας Ελλάδα υπάρχει οικονομική κρίση. Μετά την οικονομική κρίση η Ανδριανούπολη δέχτηκε εισβολή κουνουπιών. Παρά το ότι φέτος αγωνιζόμαστε ενάντια στα κουνούπια ακόμη από τον Ιανουάριο, έχουμε διπλάσιο αριθμό κουνουπιών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Λυπήθηκα πολύ. Παρά τις εργασίες μας τα κουνούπια πολλαπλασιάστηκαν. Η Ελλάδα δεν αγωνίζεται ενάντια στα κουνούπια. Όλα τα κουνούπια πετάνε και έρχονται σε εμάς. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έφερε την αύξηση των κουνουπιών και δυσκόλεψε τον αγώνα εναντίον τους. Έχουμε δύο οχήματα για αντικουνουπική δράση και τώρα θα αγοράσουμε και τρίτο και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Ας μας συγχωρέσει ο κόσμος μας, υπήρξε αύξηση κουνουπιών ένεκα λόγων που δεν εξαρτώνται από εμάς¨.

…………….

 Χουριέτ 29/6/2012

Σχόλιο : ¨Όλα τα κουνούπια πετάνε και έρχονται σε εμάς¨

Λοιπόν μας κατάλαβαν ! Βρήκαν το μυστικό μας όπλο, με το οποίο στέλνουμε όλα τα κουνούπια από την περιοχή Ορεστιάδας στην Ανδριανούπολη ! Πάντως κυρ Χαμντί καλύτερα να σου στέλνουν κουνούπια παρά λαθρομετανάστες…

Previous Article

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Next Article

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΠΑΛΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *