Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

No Comments Share:

 

 

Καταθέσεις με αντιφάσεις από τους Έλληνες στρατιωτικούς που πέρασαν τα σύνορα

Μετά από τις καταθέσεις με αντιφάσεις που έδωσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη όταν εισήλθαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, η έρευνα διευρύνθηκε. Επίσης εξετάζεται από τις αρμόδιες μονάδες και το περιεχόμενο των 3  τηλεφώνων που είχαν πάνω τους.

Τα δύο μέλη του Ε.Σ. που συνελήφθησαν στην απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, στις καταθέσεις τους στην στρατοχωροφυλακή έδωσαν καταθέσεις που είχαν αντιφάσεις.

Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκεί, οι στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν στην εισαγγελία, όπου και εκεί έκαναν άλλες δηλώσεις. Μετά από αυτό, η εισαγγελία της Αδριανούπολης, λόγω των αντιφάσεων αυτών διεύρυνε την έρευνα.

………………..

Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην στρατοχωροφυλακή και την προσαγωγή τους στα δικαστήρια, οι δύο στρατιωτικοί προφυλακίστηκαν με κατηγορίες για ¨απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπίας¨ και ¨είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή¨.

https://www.yenisafak.com/gundem/siniri-gecen-yunan-askerlerinden-celiskili-ifadeler-3165476

4/3/2018

Σχ: Η Γενί Σαφάκ είναι κατεξοχήν κυβερνητική εφημερίδα και σε ότι γράφει πάντα αντανακλά το κλίμα που κυριαρχεί στους τουρκικούς κυβερνητικούς κύκλους. Όταν λοιπόν  γράφει για ¨καταθέσεις με αντιφάσεις¨ και για ¨απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπίας¨, είναι  πολύ αφελές να νομίζουμε πως θα τους πάνε αύριο στο δικαστήριο και θα τους αποφυλακίσουν. Φυσικά η εφημερίδα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ποιες ήταν αυτές οι αντιφάσεις.

Μακάρι να διαψευστούμε και να αποφυλακιστούν οι άνθρωποι. Να θυμίσουμε πως τον Γερμανό υπήκοο δημοσιογράφο Ντενίζ Γιουτζέλ τον κρατούσαν ένα χρόνο χωρίς να του κοινοποιήσουν κατηγορητήριο! Και τον απελευθέρωσαν όταν η Γερμανία υπέγραψε κάποιες πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία.

Ειλικρινά δεν κατανοούμε την αισιοδοξία που εκφράζεται από κάποιους κύκλους στην Ελλάδα.

Previous Article

BINTEO- ANTIAΡΜΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΑ BMP ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Next Article

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΟΥΡΔΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *