Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Μπορεί να υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση σε νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα !¨….

0 σχόλια Share:

Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην Τουρκία τα τελευταία δέκα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολύ γρήγορες. Κανένα θέμα δεν συζητείται και δεν διαπραγματεύεται επαρκώς. Αναφέρεται πως “Εγώ θέλησα, εγώ το έκανα”  και συμβαίνει. Αυτό είναι κάτι που απομακρύνει το κράτος από την αρχή του δικαίου.
……
Με την αλλαγή του στάτους της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί και την τέλεση της πρώτης προσευχής η 24η Ιουλίου 2020 από κάθε πλευρά πέρασε στην ιστορία.
……
Μόνιμα υπήρχε μία ανάγκη να καταστεί η Τουρκία περιφερειακή δύναμη.  Αυτό πολιτικά ήταν ανάγκη να είναι εγκατεστημένο πάνω σε μία κοινότητα πιστών. Το αίτημα για την επαναφορά του χαλιφάτου ήταν ένα από αυτά τα τεμάχια. Αποτέλεσμα τούτου άλλωστε ήταν ότι αμέσως μετά από την Αγιά Σοφία κάποιοι άρχισαν να ζητούν την επαναφορά του χαλιφάτου.
Κανείς να μην εκπλαγεί αν στο σύντομο μέλλον, κάνουμε μία στρατιωτική επιχείρηση σε ένα από τα νησιά μας που κατέχει παράνομα η Ελλάδα.
……
Εμίν Σιρίν 27/7/2020]

https://www.aykiri.com.tr/yazarlar/emin-sirin/yunanistan-in-isgal-ettigi-adalara-askeri-harekat-olabilir/201/

 

Σχ. : Κι επειδή ορισμένοι μπορεί να σκεφτούνε πως εσκεμμένα εξάπτουμε τα αντιτουρκικά αισθήματα, δείτε τι είπε πριν από 3 μέρες ο Τούρκος αντιπρόεδρος Οκτάι για τα ελληνικά νησιά….

¨Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ακόμη ότι σε εκείνη την περιοχή θα έχουν και μια άλλη κόκκινη γραμμή και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες σχετικά με αυτό. “Αφορά την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου που πηγάζει από τις συμφωνίες που υπογράφηκαν πριν από 100 χρόνια. Δηλαδή αν κοιτάξουμε, αντίθετα με τι συμφωνίες τα νησιά του Αιγαίου έχουν στρατικοποιηθεί. Αυτό είναι απαράδεκτο για την Τουρκία. ‘Ο,τι απαιτείται γι αυτό θα γίνει. Άλλωστε αυτή τη στιγμή σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει εργασίες νομικών διαδικασιών”.

Previous Article

Μαθήματα περί Τουρκίας στο Τουίττερ

Next Article

Πως ήταν και πως έγινε η Σουηδία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *