Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O Νικηταράς που μετείχε σε εκδήλωση ελληνοτουρκικής φιλίας… !

0 σχόλια Share:

Τουρκικές ταινίες συνενώνουν στην Κω τον ελληνικό και τουρκικό λαό

Με μια υπέροχη πρόσκληση από τον πρόξενο της Τουρκίας στην Ρόδο Ατίφ Σεκερτζίογλου, άρχισε σήμερα ο κλάδος Κω της 9ης Εβδομάδας Τουρκικών Ταινιών Μπόντρουμ. Οι τουρκικές ταινίες κατά μήκος της εβδομάδας θα συνενώσουν στο ίδιο σινεμά τον τουρκικό και ελληνικό λαό. Μαζί θα παρακολουθήσουν τουρκικές ταινίες.

Τουρκικές ταινίες συνενώνουν στην Κω τον ελληνικό και τουρκικό λαό. Συνεχίζεται η 9η Εβδομάδα Τουρκικών Ταινιών Μπόντρουμ. Η εκδήλωση που άρχισε στις 20/9 στο Μπόντρουμ, εγκαινιάστηκε σήμερα στην Κω.

Με πρόσκληση από τον πρόξενο της Τουρκίας στην Ρόδο Ατίφ Σεκερτζίογλου, άρχισε στην Κω η Εβδομάδα Τουρκικών Ταινιών. Στην εκδήλωση πήραν μέρος Τούρκοι καλλιτέχνες του σινεμά, παραγωγοί, σεναριογράφοι, ο πρόεδρος του SİSAY Τζενκ Σεζγκίν, ο βουλευτής Μούγλων Σουάτ Οζτζάν και η σύζυγος του και ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

……………….

Στην τελετή εγκαινίων μετείχαν περί τα 100 άτομα και μεταξύ αυτών ήταν αντιδήμαρχοι του δήμου Κω, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της Περιφέρειας και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Κω.

………………

Στην ομιλία που έκανε ο Ατίφ Σεκερτζίογλου, τόνισε πως η τέχνη και ο πολιτισμός είναι μια πλατφόρμα που θα αναπ΄τυξει την φιλία μεταξύ των δύο χωρών. Τέλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, τον πρόεδρο του συλλόγου Κνατρί Μεμίς και την την αντιπρόεδρο του συλλόγου την Αϊτούλ Χαϊνταράκι για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικιταράς ανέφερε πως μετείχε στα εγκαίνια που έγιναν στο Μπόντρουμ στις 20 Σεπτεμβρίου και ότι τον υποδέχθηκαν εκεί πολύ θερμά.

……………..

https://724kultursanat.com

Σχ: Είναι δύσκολο να αντιληφθούν οι της τοπικής αυτοδιοίκησης εκεί,  πως η Τουρκία επιχειρεί να τουρκοποιήσει την εκεί μουσουλμανική μειονότητα για να την χρησιμοποιήσει για τους πολιτικούς σκοπούς της;

Δεν καταλαβαίνουν τον εθνικό κίνδυνο ;

Και να συμβάλει σε αυτό ένας Νικηταράς…

Τράτζικ !

Previous Article

Μόλις εξελέγη η νέα διοίκηση του τουρκόφρονα συλλόγου……

Next Article

Ποιος άραγε φυτιλιάζει τον κόσμο; …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *