Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MIΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ¨ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

0 σχόλια Share:

 

 

………………..

O δήθεν Πατριάρχης από την μια δήθεν αφήνει περιστέρια για την ειρήνη και από την άλλη κάνει προβοκάτσιες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και πόλεμο.

Όταν ο δήθεν Πατριάρχης έριξε στα παγωμένα νερά του Χάλιτς τον σταυρό, οι Χριστιανοί Έλληνες ¨παλικάρια¨  είχαν κρύψει στα μαγιό τους ελληνική σημαία , την οποία άνοιξαν μέσα στην θάλασσα και άρχισαν και έλεγαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Και στην ακτή τα άλλα ¨παλικάρια¨ όλοι μαζί εν χορώ συνέχισαν να ανεμίζουν την ελληνική σημαία και να λένε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας μέσα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Και μάλιστα ο δήθεν Πατριάρχης και η ¨ποντιάρα¨ ο υφυπουργός Εξωτερικών Αμανατίδης που εκπροσωπούσε εκεί την ελληνική κυβέρνηση, σαν να μην ήξεραν τίποτε και να μην άκουσαν τίποτε, κοιτούσαν τον ουρανό. Σαν να μην είχε γίνει τίποτε έβλεπαν τον δήθεν Πατριάρχη να κάνει τα ακροβατικά του αφήνοντας το περιστέρι χάριν της ειρήνης.

………….

Ναι είναι κρίμα αλλά εδώ και αιώνες το πατριαρχείο τα ίδια κάνει. Για μια κόμη φορά εμφάνισε επί σκηνής τα παιχνίδια που γνωρίζει πολύ καλά. Προβοκάτσιες, προκλήσεις, πρόκληση χάους…..

………….

Οι Έλληνες εδώ και 200 χρόνια (1821) με εξώθηση και ανοχή από τους βαρώνους του ιμπεριαλισμού κέρδισαν την ανεξαρτησία τους και με την ίδια μέθοδο επανειλημμένα επεκτάθηκαν. Πριν από 97 χρόνια (1921) με φιτίλια και με εξώθηση από Άγγλους και Γάλλους, εισέβαλλαν σε μια περιοχή από την Σμύρνη ως την Άγκυρα, έκαψαν και κατέστρεψαν όλες τις πόλεις και τα χωριά και έσφαξαν γυναίκες, γέρους και παιδιά αδιακρίτως.

Όταν όμως οι Τούρκοι προσπαθούν να προστατέψουν την πατρίδα, τις γυναίκες και τα παιδιά τους τότε ¨αμάν κύριε μου¨ !  Tότε λένε πως οι Τούρκοι είναι βάρβαροι, πως κάνουν γενοκτονίες και με ψέματα και συκοφαντίες προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στην Τουρκία. Μεγάλωσαν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους με αυτά τα ψέματα. Με τα ψέματα που οι ίδιοι έστησαν προσπαθούν με το ζόρι να πείσουν τους εαυτούς τους, τα παιδιά του και τα εγγόνια τους. Αμερόληπτοι επιστήμονες και ιεράρχες που δήλωσαν πως δεν πιστεύουν αυτά που λένε και κραύγασαν για τις αλήθειες, ανακηρύχθηκαν προδότες, αποβλήθηκαν και έχασαν την δουλειά τους. Και ακόμη κυριαρχεί η ίδια νοοτροπία. Ακόμη και τις μισές αλήθειες, αν δεν τους συμφέρουν δεν τις ανέχονται. Με αστεία πράγματα, καθαιρούνται υπουργοί και πέφτουν κυβερνήσεις. Η χώρα δυστυχώς είναι το απόλυτο φρενοκομείο…

………………..

Μην νομίζετε πως τέτοιου είδους βαρώνοι της θρησκείας υπάρχουν μόνο στους χριστιανούς. Και σε εμάς υπάρχουν και μάλιστα με το παραπάνω. Δείτε τον Σινίκογλου και τον Μέτσο (σημ. μεταφρ.: εννοεί τους νόμιμους μουφτήδες Σινίκογλου και Μέτσο Τζεμαλή), δείτε τον Λατ και τον Ουζά (σημ. μεταφρ.: ονόματα ειδώλων στην αρχαία Μέκκα), ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο. Είθε ο Θεός να στείλει την κατάρα του πάνω τους ! ΑΜΗΝ…

Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=9056

Σχ: Η συγκεκριμένη εφημερίδα η Μιλλέτ, διαθέτει ραδιοφωνικό σταθμό στην ελληνική Θράκη για τον οποίο καταβλήθηκαν 96.000 ευρώ . Φαντάζομαι από ανιδιοτελείς δωρεές που έγιναν στην εφημερίδα…

Ο αρθρογράφος αυτός όπως και ο Μπιλάλ Μπουντούρ-συνεργάτης της εφημερίδας, έχουν βραβεύτηκαν το 2012 από την Τουρκία για την ¨προώθηση της Τουρκίας στο εξωτερικό¨. 

Και όπως διαβάζετε, την αποστολή τους την εκτελούν άψογα !  

Previous Article

ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ CENTCOM: ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

leo felis elit. ut Curabitur Sed Phasellus