Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

No Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 2-2-2011

Χατζηοσμάν : Αρχίζουμε τις εργασίες από την Δευτέρα

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν σχολιάζοντας την συνάντηση του πρωθυπουργού Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ερντογάν στο Ερζερούμ είπε πως επρόκειτο για σημείο καμπής. Δήλωσε πως : ¨ Ως ένας άνθρωπος που παρακολουθώ τις συνομιλίες των δύο πρωθυπουργών, λέω πως πρώτα ο Θεός από την Δευτέρα (31-1-2011) αρχίζουμε στην Αθήνα εργασίες σχετικά με τα θέματα που για χρόνια αναμένουν επίλυση. Δίνω αυτά τα καλά νέα.

Στο τμήμα της ομιλίας που έκανε ο Χατζηοσμάν για την 29η Ιανουαρίου σχετικά με το θέμα ανέφερε : ¨Η συνάντηση του Ερζερούμ αποτελεί ένα σημείο καμπής για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης ! Η συνάντηση και οι συζητήσεις του πρωθυπουργού μας Γιώργου Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα αποτελέσουν σημείο καμπής για το μέλλον των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

ΚΑΛΑ ΝΕΑ (!)

Από την Δευτέρα αρχίζουμε στην Αθήνα προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που για χρόνια περιμένουν επίλυση. Αυτό αξιότιμα μου αδέλφια το λέω ως ένας άνθρωπος που παρακολουθεί στενά τις συζητήσεις των δύο πρωθυπουργών ! Αρχίζουμε την επόμενη Δευτέρα στην Αθήνα -πρώτα ο Θεός-εργασίες σχετικά με τα θέματα που για χρόνια αναμένουν επίλυση. Δίνω αυτά τα καλά νέα,. Είθε αυτές οι εργασίες να συνεχιστούνε κατά τον επιθυμητό τρόπο. Και να επέλθει λύση στα θέματα στα οποία για χρόνια προσδοκούμε λύση. Όλοι μας πλέον θα έχουμε αυτά τα καλά νέα. Ο Θεός ας είναι βοηθός. Ας είναι καλότυχες για όλους μας.

Previous Article

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΜΕ ΗΡΩΙΝΗ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *