Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκβιασμός Τσαβούσουγλου: ¨Oι μετανάστες σίγουρα θα θελήσουν να πάνε στα σύνορα με την Ελλάδα¨…

0 σχόλια Share:

¨Λόγω αυτής της διαδικασίας περισσότερο επηρεάστηκαν οι μετανάστες. Ξέρετε στο θέμα της μετανάστευσης, υπήρξαν μετανάστες που πήγαν στα σύνορα με την Ελλάδα και λόγω της πανδημίας αυτό επιβραδύνθηκε. Αλλά όταν λήξει η πανδημία και αυτό δεν το λέω ως απειλή, σίγουρα θα θελήσουν να πάνε. Το 2016 κάναμε μια συμφωνία για τους μετανάστες στην Ευρώπη.  Εμείς ότι μας αναλογούσε, άρθρο προς άρθρο, εκπληρώσαμε πλήρως τις υποχρεώσεις μας. Αλλά και εσείς σας συμβουλεύω να διαβάσετε εκείνη την συμφωνία. Η ΕΕ τι εφάρμοσε και τι όχι; Πείτε μου εσείς. Ένας άνθρωπος με συνείδηση θα σας πει πως η Τουρκία αδικήθηκε πολύ. Για αυτό το λόγο αυτή η συμφωνία πρέπει να επανεξετασθεί. Επίσης αυτό δεν είναι σωστό, να απλοποιούμε δηλαδή το θέμα λέγοντας να δώσουμε χρήματα στην Τουρκία να μείνουν οι μετανάστες εκεί.

……….

Πρέπει να γίνει ανανέωση της συμφωνίας τελωνειακής σύνδεσης και να επέλθει απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να κάνουμε από κοινού. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε. Υποχρεωθήκαμε να δώσουμε αυτό το μήνυμα. Αν σήμερα με πρόφαση την πανδημία πείτε πως δεν υπάρχει ανάγκη για συνεργασία με την Τουρκία, τότε αύριο-μεθαύριο, μια μέρα η πανδημία θα λήξει αλλά το μεταναστευτικό θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια. Τους στείλαμε το μήνυμα πως κι εκείνοι τότε να μην χτυπήσουν την πόρτα μας.

……………

https://www.haber7.com/siyaset/haber/2977993-bakan-cavusoglu-tehdit-olsun-diye-soylemiyorum-ama-mutlaka-gitmek-isteyecekler

24/5/2020

Σχ: Ο άνθρωπος είναι σαφής και προς Ελλάδα και προς Ευρώπη. Ζητά ακόμη καλύτερους όρους για την Τουρκία, ζητά να μην υπάρχει βίζα και να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ευρώπη οι Τούρκοι πολίτες, ζητά χρήματα και όλα αυτά τα συνοδεύει με την έμμεση απειλή, λέγοντας πως ¨Οι μετανάστες σίγουρα θα θελήσουν να πάνε στα σύνορα με την Ελλάδα¨.

Όπως ακριβώς θα έκαμνε ένας μαφιόζος.  ¨Δώσε μου χρήματα, αλλιώς θα έχεις προβλήματα στο μαγαζί σου…¨

Previous Article

Η Ελλάδα ως γεωπολιτικό έπαθλο της Τουρκίας

Next Article

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *