Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

0 σχόλια Share:

H ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), και η Λέσχη Κομοτηναίων ετοιμάζονται να κάνουν μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση. Η εκδήλωση φιλίας θα αρχίσει με τα εγκαίνια της μικτής έκθεσης ζωγραφικής που θα γίνουν στις 11 Απριλίου 2012 στην Λέσχη Κομοτηναίων, και θα συνεχιστεί με συνέδριο με θέμα ¨Ιστορικές σχέσεις από την σύγχρονη ιστορία στις μέρες μας¨ που θα πραγματοποιηθεί στις 13-4-2012 στο ξενοδοχείο Chris & Eve.

Στην εκδήλωση αναμένεται να μετάσχει από την μητέρα πατρίδα η πρόεδρος του ευρισκόμενου στην Άγκυρα συλλόγου Ελληνοτουρκικής φιλίας Εσρά Αιγκούν.

Όπως είναι γνωστό στις 5 Μαρτίου 2012 ημέρα Δευτέρα και στα πλαίσια του ¨Προγράμματος Διαπολιτισμικού Διαλόγου Ε.Ε.-Τουρκίας¨ είχε πραγματοποιηθεί στην αίθουσα καλών Τεχνών του πανεπιστημίου (ΤΟΒΒ) της Άγκυρας έκθεση με θέμα ¨Η Τέχνη ως εργαλείο για την πολιτιστική συνεργασία γειτονικών χωρών¨.

Στην εκδήλωση στην Άγκυρα τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης είχαν εκπροσωπήσει με την μικτή τους έκθεση η ζωγράφος Φουσούν Σουκά και ο σύζυγος της Χασάν Αχμέτ.

Εφ. Μπιρλίκ 5-4-2012

Previous Article

ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *