Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

No Comments Share:

Θα ιδρυθούνε κέντρα ελληνοτουρκικής φιλίας σε Αλεξανδρούπολη και Αδριανούπολη !

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης μαζί με επιτροπή που τον συνόδευε επισκέφτηκε την Αδριανούπολη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χαμδή Σεντεφτσί και τον πρόεδρο του Βιομηχανικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Τζεμίλ Γκιουλέρ.

 Στις συναντήσεις λήφθηκαν οι κάτωθι αποφάσεις :

1- Χάριν της αμοιβαίας ανάπτυξης τουρισμού και εμπορίου, να ιδρυθούνε σε Αλεξανδρούπολη και Αδριανούπολη κέντρα ελληνοτουρκικής φιλίας. Τα κέντρα αυτά θα στηθούνε στο κέντρο των πόλεων και έτσι θα παρουσιάζονται οι περιοχές.

2- Στις εμπορικές εκθέσεις που θα οργανώνονται σε Αδριανούπολη και Αλεξανδρούπολη θα υπάρχουν σταντ και των δύο δήμων. Μάλιστα τέθηκε θέμα ώστε το 2013 για τα εγκαίνια μιας κοινής έκθεσης, η οποία κάθε χρόνο θα εναλλάσσεται σε αυτές τις δύο πόλεις.

3 – Οι δήμαρχοι Αδριανούπολης και Αλεξανδρούπολης θα επισκεφτούνε την Σόφια και θα γίνει ένα συνέδριο για την χρήση των υδάτων του Έβρου.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 29-12-2011

Σχόλιο : Στα 50 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη, κάποιοι  στήνουν γέφυρες ταχείας ζεύξεως στον Έβρο, πέρσι έπιασαν πάλι κάποιον μουσουλμάνο να φωτογραφίζει ελληνικά στρατόπεδα, οι σημαίες της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης σε όλους τους συλλόγους Δυτικοθρακιωτών στην Τουρκία, κι εμείς….

 

 

Previous Article

¨ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ¨ !

Next Article

¨Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *