Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

No Comments Share:

Κιλιτσντάρογλου για Ερντογάν: Δεν μπορεί να ρωτήσει τον Τσίπρα για τα νησιά του Αιγαίου γιατί θα ακούσει κατσάδα

Ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν, για την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα: ¨Πάει στον Τσίπρα, αλλά ούτε καν ρωτάει ¨τι έγιναν τα νησιά μας ;¨. Διότι θα ακούσει κατσάδα¨.

Το 21012 στο TRT Haber είχε δημοσιευτεί είδηση με τίτλο σχετικά με παράδοση νησιών στην Ελλάδα κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΑΚΡ, είδηση που είχε τίτλο ¨16 νησιά πέρασαν στην Ελλάδα¨. Στην είδηση εκείνη εμπεριέχονταν οι δηλώσεις του απόστρατου συνταγματάρχη Ουμίτ Γιαλίμ που έλεγε: ¨Η τουρκική κυβέρνηση για να πάρει ραντεβού στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. , παρέβλεψε πως η Ελλάδα ιδιοποιήθηκε νησιά. Καταρχήν  η Τουρκία απώλεσε τα νησιά Αγαθονήσι  και Φαρμακονήσι. Από τα 2004 και μετά η Ελλάδα καταπάτησε 11 νησιά στο Αιγαίο και 5 στην Μεσόγειο. Έλληνες στρατιώτες φυλάνε σκοπιά σε αυτά τα νησιά¨.   

Ο Ερντογάν που μετέβη το Σαββατοκύριακο στην Κίνα για την Διεθνή Σύνοδο Συνεργασίας, συναντήθηκε με τον Τσίπρα και παράλληλα με θέματα όπως την αύξηση των επισκέψεων ανώτατου επιπέδου ανάμεσα στις δύο χώρες, στην επικαιρότητα ήταν και το θέμα των στρατιωτικών που μετείχαν στο πραξικόπημα, διέφυγαν στην Ελλάδα και δεν εκδίδονται.

Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σχετικά με το αν υπήρξε στην συζήτηση κάποιος σχολιασμός σχετικά με νησιά.

Ο Κιλιτσντάρογλου μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, είπε πως για πρώτη φορά η Τουρκία απώλεσε έδαφος και αυτό έγινε επί κυβερνήσεως του ΑΚΡ.

Ο ηγέτης του CHP συνέχισε λέγοντας: ¨Νησιά τα οποία σύμφωνα με αμερικανικά και αγγλικά έγγραφα ανήκουν σε εμάς, αυτή την στιγμή είναι υπό την κατοχή της Ελλάδας. Και δεν βγάζουν κιχ. Πάει στον Τσίπρα, αλλά ούτε καν ρωτάει ¨τι έγιναν τα νησιά μας ;¨. Διότι θα ακούσει κατσάδα¨. Μα αν είναι να ακούσεις κατσάδα γιατί πας εκεί;  Δεν βγάζουν κιχ, διότι είναι στραπατσαρισμένοι. Ξέρουν το λάθος τους¨.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Çipras’a Ege adalarını soramıyor, fırça yiyecek çünkü

16/5/2017

Σχ: Ο Ερντογάν είναι πραγματικά τυχερός που έχει αυτόν τον βλάκα για αντιπολίτευση. Διότι και μόνο κομματικά να το δεις, δεν μπορεί να την βγαίνεις πατριωτικά σε κάποιον που μετά βίας κρύβει τα οθωμανικά του όνειρα… Εσύ θα χάσεις. Διότι αυτό είναι ¨το γήπεδο¨ του αλλουνού…

Previous Article

ANAΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΤΑΤ ΧΑΦΙΖΟΓΛΟΥ

Next Article

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *