Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΖΑΕΦ: ¨Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΑΣ¨

No Comments Share:

 

 

Κοινή συνέντευξη τύπου Γιλντρίμ και Ζάεφ

Ο πρωθυπουργός της FYROM Ζόραν Ζάεφ ανέφερε πως στηρίζει τον αγώνα της Τουρκίας ενάντια στην FETÖ και είπε πως ¨Με ότι μέτρο και αν πάρουμε θέλουμε να αποδείξουμε στην Τουρκία και στους Τούρκους πολίτες πως είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς φίλοι τους¨

Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο πρωθυπουργός Ζάεφ μετά από την κατ΄ιδίαν συνάντηση που είχαν παρέθεσαν κοινή συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της Τσάνκαγια.

Ο Ζάεφ εξέφρασε την ικανοποίηση του που βρίσκεται στην Τουρκία και είπε πως αυτή η προσκληση είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη της φιλίας και των σχέσεων.
……………..

Ο Ζάεφ εξέφρασε την ευχαρίστηση του προς την Τουρκία για την στήριξη της προς την υποψηφιότητα για το ΝΑΤΟ και είπε πως ¨Οι επενδύσεις στην FYROM και η υποψηφιότητα μας για το ΝΑΤΟ, είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για  πραγματοποιήση των στρατηγικών μας στόχων και την οικονομική μας ανάπτυξη¨
…………….
Ο Ζάεφ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το θεμα του ονόματος ανάμεσα σε FYROM και Ελλάδα είπε: ¨Στο θέμα αυτό οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της FYROM είναι ο κύριος πρόεδρος Ερντογάν, ο κύριος πρωθυπουργός και οι επισημοι φορείς της Τουρκίας είναι οι πιο μεγάλοι υποστηρικές της FYROM. Για αυτό το θέμα μιλήσαμε με τον κύριο πρωθυπουργό. Η Τουρκική Δημοκρατία υποστηρίζει και στηρίζει μια λύση κατάλληλη και για τις δύο πλευρές. Μια λύση κατάλληλη για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ θα είναι κατάλληλη και για εμάς. Επιθυμούμε με την στήριξη από τους πιο ισχυρούς φίλους μας να φτάσουμε σε λύση, διότι δυσυχώς η Ελλάδα ¨τρέχει¨  αυτό το θέμα μαζί μας επί 25 έτη¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yildirim-zaev-ortak-basin-toplantisi-10555981/

12/2/2018

Previous Article

Τουρκική Ένωση Ξάνθης: Λείπει μία δίκη

Next Article

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *