Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

0 σχόλια Share:

………………..

Μετά από την επίσκεψη στην GTGB ο πρέσβης Αχμέτ Γιλντίζ μετέβη στην συνοικία Κίρμαχαλλέ της Κομοτηνής, έκανε εκεί στο τζαμί Κιρμαχαλλέ, το μεσημεριανό του ναμάζι μαζί με τους ομογενείς. Ο Γιλντίζ αργότερα επισκέφτηκε το γυμνάσιο-λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ, όπου τον υποδέχτηκαν ο διευθυντής Τουνάλπ Μεχμέτ, καθηγητές του σχολείου και ο πρόεδρος του συλλόγου κηδεμόνων Αχμέτ Αρίφ Εμίν. Ο Αρίφ Εμίν  ενημέρωσε σχετικά με τις ανάγκες του σχολείου και την διοικητική του λειτουργία. Ο πρέσβης Αχμέτ Γιλντίζ επισκέφτηκε τις τάξεις του σχολείου, εξέτασε τα βιβλία που έρχονται από την Τουρκία και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το γυμναστήριο.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Γιλντίζ επισκέφτηκε την Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και συζήτησε για κάποιο διάστημα με την παλιά και την νέα ηγεσία του συλλόγου αυτού. Ο Γιλντίζ αντάλλαξε απόψεις με τους δασκάλους στο θέμα της μειονοτικής εκπαίδευσης. , ενώ πριν από το ιφτάρ επισκέφτηκε στο χωριό Δύμη την εταιρία Yaka IKE του επιχειρηματία Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ. Ο Γιλντίζ ενημερώθηκε σχετικά με τις εργασίες της εταιρίας Yaka IKE, ενώ στο ιφτάρ που παρατέθηκε προς τιμήν στον γιακά, συναντήθηκε με εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.
Τον υφυπουργό Εξωτερικών & πρέσβη Αχμέτ Γιλντίζ στην διάρκεια των επισκέψεων του στην Κομοτηνή, τον συνόδευαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί και ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ.

………………..

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3107

28/5/2017

Σχ: Το μόνο θετικό της επίσκεψης του Γιλντιζ στην Ελλάδα είναι ότι σύμφωνα με όσα μάθαμε αρνήθηκαν να τον συναντήσουν ο περιφερειάρχης Μέτιος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίης Μπουτάρης και η υφυπουργός Κόλλια Τσαρουχά. 

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΛΝΤΙΖ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Next Article

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 1453 ΦΟΡΤΗΓΑ–ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *