Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 σχόλιο Share:

 

 

Ο Γιλντιρίμ ανέφερε η Τουρκία είναι δεύτερη στον κόσμο στην πρόσβαση στα πανεπιστήμια και είπε :¨Το 2002 υπήρχαν 76 πανεπιστήμια, σήμερα έχουμε 186 πανεπιστήμια. Σύντομα φτάνουν ακόμη 10. Είμαστε δεύτεροι στον κόσμο στην πρόσβαση στα πανεπιστήμια. Δεύτερη η Τουρκία, την Ελλάδα μην την μετράτε.  Είναι μια χώρα ίση με μιαν επαρχία μας. Λίγο μικρότερη από την Κνσταντινούπολη. Γείτονας μας είναι, πάλι θα τα φέρουμε βόλτα. Για όσο παραμένει ήσυχη, δεν έχουμε κάτι να πούμε¨

https://www.sondakika.com/haber/haber-basbakan-yildirim-yunanistan-rahat-durdugu-10723457/

4/4/2018

 

Previous Article

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Με αφορμή τη ειρωνική αυτή αναφορά του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, στη χώρα μας να του απαντήσω πως τώρα που πολλοί τούρκοι έχουν πρόσβαση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση καλό είναι να σκέφτονται ότι διαβάζουν και να το θυμούνται. Να διαβάσουν καλά τα άρθρα των διεθνών συνθηκών που έχουν υπογράψει και να περιοριστούν στον χώρο που τους δόθηκε γιατί δεν έκαναν καλές επιλογές και δεν πήραν ανοικτά το μέρος κανενός σε κανένα πόλεμο!
    Αν πάλι εξακολουθούν να μη καταλαβαίνουν τι διαβάζουν ας κοιτάξουν τον χάρτη της χώρας τους που είναι στη σημαντικότερη συνθήκη που υπέγραψαν ….. και να τον χωνέψουν!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut Donec ut venenatis Aenean elementum ipsum ut consequat.