Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Δημοσιογράφοι¨ που παρακολουθούνε στενά τις κινήσεις των ελληνικών ειδικών δυνάμεων στο Καστελλόριζο…

0 σχόλια Share:

Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα: Σκάφη zodiac  βαριά εξοπλισμένα κάνουν παράνομες περιπολίες στο Καστελόριζο

Η Αθήνα με στήριξη από τη Γαλλία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα αύξησε τη στρατιωτική της κινητικότητα στο νησί Καστελόριζο που είναι το πλέον κοντινό κομμάτι στην Τουρκία και πρέπει να είναι άοπλο. Έλληνες στρατιώτες εγκαταστάθηκαν στο νησί Καστελόριζο που βρίσκεται στα 2,1 km από το Κας του νομού Ατταλείας. Στο νησί εμφανίστηκαν φορτηγά που μετέφεραν ειδικές δυνάμεις ενώ παρατηρήθηκε πως έκαναν συντήρηση στις στρατιωτικές θέσεις.

…………….

Η Τουρκία είχε αντιδράσει έντονα στην αντίθετη στις διεθνείς συμφωνίες μεταφορά στρατιωτών στο Καστελλόριζο που βρίσκεται στα 2,1 χλμ από την Τουρκία.

 

Η Ελλάδα που μετά από τις κινήσεις της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο, συνεχίζει τις προβοκατόρικες δράσεις της, αύξησε την στρατιωτική κινητικότητα στο Καστελλόριζο το οποίο πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο.

 

Βάρκες ζόντιακ με κομάντο και βαρύ οπλισμό, καθημερινά περιπολούν γύρω από το νησί.  Έγινε γνωστό πως οι Έλληνες στρατιώτες δ’υο φορές την μέρα, το πρωί και μετά το μεσημέρι κάνουν τον γύρο του νησιού.

Στο νησί όπου υπό κανονικές συνθήκες βρίσκεται μόνο σκάφος του λιμενικού, παρατηρήθηκε πως έχουν παρθεί ακραία μέτρα ασφαλείας, ενώ εμφανίστηκαν βαριά οπλισμένοι κομάντο.

 

2 φάιμπερ ζόντιακ βάρκες, η μία με 4 και η άλλη με 6 Έλληνες κομάντο έκαναν περιπολία γύρω από το νησί. Εντύπωση προκαλεί η παρουσία πολυβόλων στα σκάφη.

Στις εικόνες διακρίνεται πως οι Έλληνες στρατιώτες ανέβηκαν με στρατιωτικό όχημα στον ψηλό λόφο και έκαναν εργασίες συντήρησης στρατιωτικών οχυρώσεων που βρίσκονται σε δ.άφορα σημεία του νησιού.

………………….

https://www.yenisafak.com/foto-galeri/dunya/yunanistan-agir-silahli-zodyak-botlariyla-meiste-gayrimesru-devriye-geziyor-2041312?page=6

9/9/2020

 

Previous Article

Υπογραφή Προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ

Next Article

Πρόεδρος της βουλής: ¨Όποιος έχει βλέψεις και σε μια σταγόνα από την Γαλάζια πατρίδα, του βγάζουμε το μάτι¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *