Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Οι Έλληνες μαζί με τα μέλη της FETO θα έκαναν εισβολή στην δυτική Τουρκία¨!

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 14/9/2021

Ο νεοναζί πνευματικός πατέρας της Γαλάζιας Πατρίδας Τζιχάντ Γιαϊτζι τροφοδοτεί με ψέματα το τουρκικό κοινό, για να αιτιολογήσει την επιθετικότητα της Τουρκίας. Στο παραλήρημα του είπε και τα εξής :

1) Δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά υπάρχουν οι απαιτήσεις της Ελλάδας

2) Τα 23 νησιά αποδόθηκαν στην Ελλάδα με τις συμφωνίες των Παρισίων και της Λωζάννης με τον όρο να είναι αποστρατικοποιημένα
Ο όρος παράδοσης της κυριαρχίας καταργήθηκε. Η Ελλάδα εξοπλίζοντας και στρατικοποιώντας αυτά τα νησιά, με τα ίδια της τα χέρια κατάργησε αυτόν τον όρο της κυριαρχίας της

(Οι Έλληνες αν πετύχαινε το πραξικόπημα θα έκαναν λέει εισβολή…)
3) Στις 15 Ιουλίου 2016 αυτοί στο πλαίσιο της Μεγάλης Ιδέας μαζί με τα μέλη της FETO θα  έκαναν κανονική εισβολή  στην δυτική Τουρκία. Θα έκαναν κανονική εισβολή.

Αν κάποιοι νομίζουν πως ο παππούς είναι του γιατρού κάνουν λάθος.

Όλα αυτά είναι μια πολύ καλά εναρμονισμένη προπαγάνδα, που αποσκοπεί στον φανατισμό των όποιων Τούρκων δεν διαθέτουν κριτική σκέψη. 

 

 

Previous Article

IMPFUNG ΜΑCHT FREI – Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ

Next Article

¨Φάνηκε πια στον ορίζοντα η σιλουέτα της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αυτά (και άλλα πολλά) θα έπρεπε να τα βλέπουν όλοι οι “προοδευτικοί”, οπαδοί της ελληνο-τουρκικής φιλίας και άλλων ευτράπελων. Όποιος γνωρίζει και δεν κρίνει μόνο από τους “Τούρκους” στα παράλια και στα κατεξοχήν τουριστικά μέρη, ξέρει ότι το επίπεδο του μέσου Τούρκου δεν του επιτρέπει να δει ή να κρίνει τίποτα άλλο, από αυτό που του σερβίρει συστηματικά το καθεστώς εκεί και το “τρώει” αμάσητο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *