Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΑΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

0 σχόλια Share:

Αυτό που φοβόταν η Ελλάδα της ήρθε στο κεφάλι

Η ΝΑΜSA (NATO Maintenance and Supply Agency) που έχει έδρα το Λουξεμβούργο αποφάσισε να δώσει την δουλειά για το σβήσιμο των πυρκαγιών στην Ελλάδα σε μια τουρκική εταιρία

 Το ελληνικό Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν θέματα διαφθοράς, ζήτησε φέτος από την ΝΑΜSA να κάνει αυτόν τον διαγωνισμό. Η ΝΑΜSA που είναι υπηρεσία του ΝΑΤΟ αποφάσισε να νοικιάσει 12 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα 5 (βαρέως τύπου) από την ρωσική και 7(μέσου τύπου) από τουρκική εταιρία.

Την απόφαση θα την πάρουν οι Έλληνες

Την απόφαση πως η ΝAMSA προτίμησε την τουρκική εταιρία που χρησιμοποιεί ελικόπτερα από το παλιό ανατολικό μπλοκ για την κατάσβεση των πυρκαγιών, την ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Στα ελληνικά ΜΜΕ είχε ξεσπάσει μεγάλος ντόρος τον περασμένο Ιανουάριο με τις δηλώσεις περί ¨αντίποινα δασών¨ που φέρεται να είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ. Όταν λοιπόν ακούστηκε πως στον διαγωνισμό της NAMSA θα μετείχε τουρκική εταιρία τα ελληνικά ΜΜΕ είχαν αντιδράσει γράφοντας ¨Οι Τούρκοι που καίνε τα δάση μας, τώρα είναι υποψήφιοι για την κατάσβεση των πυρκαγιών¨. Την τελική απόφαση θα την πάρει το ελληνικό Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

 Eφ. Χουριέτ 16-5-2012

Previous Article

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΣΟΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Next Article

AITHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *