Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Περιπολώντας στην ¨Γαλάζια Πατρίδα¨….

0 σχόλια Share:

Το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποιεί συνεχή παρακολούθηση της Γαλάζιας Πατρίδας με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της Τουρκίας.

Το ερευνητικό σκάφος Barbaros Hayrettin Pasa και το TCG BARBAROS παρακολουθούνται από το τουρκικό ναυτικό UAV στην ανατολική Μεσόγειο.

Τουρκικό υπουργείο Αμύνης  15/4/2020

Σχ. : Ομολογούμε πως ζηλεύουμε τα συγκεκριμένα ένοπλα της εταιρίας Bayraktar και ελπίζουμε το ανάλογο σχέδιο στην Θεσσαλονίκη να προχωρά ταχύτατα. Ναι επισημάνουμε εδώ πως ναι μεν ήταν πολύ σημαντική η αντίσταση που επιδείχθηκε στον Έβρο, αλλά αυτό δεν αναιρεί κάποιες σοβαρές δομικές αδυναμίες που έχουμε εδώ και χρόνια και φάνηκαν με έντονο τρόπο στην λειτουργία κάποιων μονάδων στον Έβρο. Κάποιοι αφελείς ή προδότες εδώ και αρκετά χρόνια πίστευαν πως ¨θα παρέμβει το ΝΑΤΟ και θα σταματήσει την σύρραξη¨ αφήνοντας τα όλα ¨στον κόκκορα¨…  Τώρα λοιπόν που όλοι κατάλαβαν πως ο Αττίλας-Ταγίπ είναι προ των πυλών, ελπίζουμε να κατάλαβαν και οι ταγοί μας πως ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεράνουμε το @@ατό μας, χρειαζόμαστε εξοπλισμούς. Σε πολλούς τομείς.

 

Previous Article

LNA : “Αγωνιζόμαστε μαζί με τους Κούρδους αδερφούς μας ενάντια στην εισβολή του τουρκικού κράτους”

Next Article

Η τουρκόψυχη GTGB παρέδωσε μάσκες στον τουρκόψυχο δήμαρχο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *