Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος του Ε.Λ.Κ. Βέμπερ : ¨Πρέπει να μιλήσουμε για κυρώσεις, αντιδρώντας στις επιθέσεις του Ερντογάν¨

No Comments Share:

…………

Επίθεση κατά του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Χάικο Μάας, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ)  στην Ευρωβουλή, Μάνφρεντ Βέμπερ, κατηγορώντας τον ότι «ταξιδεύει στην Αθήνα ως μεσολαβητής» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο Βέμπερ της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης Βαυαρίας (αντίπαλου κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών που ανήκει ο Μάας) έθεσε επίσης το ζήτημα των ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Τουρκίας.  ¨Το γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, ταξιδεύει στην Αθήνα ως μεσολαβητής είναι απαράδεκτο για μένα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια διαμάχη μεταξύ ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μιας τρίτης χώρας η οποία ενεργεί επιπλέον και ως επιτιθέμενη. Πρέπει να γίνει σαφές ότι η Ευρώπη και η Γερμανία είναι στο πλευρό της Ελλάδας¨ δήλωσε στο Σπίγκελ.
Κλιμακώνοντας την επίθεση κατά Μάας, ο Μάνφρεντ Βέμπερ πρόσθεσε:

¨Ο υπουργός Εξωτερικών πρέπει να προσέξει, ώστε να μην αφεθεί να εκβιαστεί λόγω του φόβου μιας νέας προσφυγικής κρίσης. Αντ’ αυτού, πρέπει να μιλήσουμε για οικονομικές κυρώσεις, για αναστολή της τελωνειακής συμφωνίας με την Άγκυρα και πολλά άλλα προκειμένου να αντιδράσουμε στις επιθέσεις του Ερντογάν¨.

Sputnik

Previous Article

Ο E.Σ. ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο και ο δήμος Αρριανών ετοιμάζεται για… αδελφοποίηση με τουρκικό δήμο !

Next Article

Ερντογάν : ¨Θα το καταλάβουν είτε με τη γλώσσα της πολιτικής είτε μέσα από πίκρες εμπειρίες που θα ζήσουν στο πεδίο της μάχης¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *