Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΒΙΤΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ…

0 σχόλια Share:

 

Βίτσας: Ανησυχητική η αύξηση προσφύγων από τον Έβρο

Την ανησυχία του για την αύξηση των προσφυγικών ροών από τον Έβρο, κυρίως και ειδικώς μετά τη Σύνοδο της Βάρνας, εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δ. Βίτσας, ενημερώνοντας ότι μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου είχαμε συνολικά 7.594 εισόδους από τον Έβρο και τα νησιά και 4.784 μεταφορές ευάλωτων και ασυνόδευτων παιδιών και όσων πήραν άσυλο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, του νομοσχεδίου για την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις των Οδηγιών σχετικά με τις απαιτήσεις για την υποδοχή των αιτούντων διεθνή προστασία, τις προϋποθέσεις εισόδου και διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών στο πλαίσιο ενδοεταιρικής μετάθεσης όπως και την τροποποίηση διαδικασιών ασύλου, ο κ. Βίτσας, ανέφερε ότι στα νησιά εισήλθαν 2.168 μετανάστες, ενώ στον Έβρο καταγράφηκαν 2.700 εισροές. Μάλιστα, μόνο σήμερα το πρωί εισήλθαν από τον Έβρο 340 μετανάστες, ενώ το 2017 ο μέσος όρος ήταν 54 είσοδοι την ημέρα.

«Με ανησυχεί, δεν με τρομάζει γιατί ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στα νησιά» σημείωσε ο υπουργός και τόνισε ότι είναι ανάγκη να δημιουργηθεί μία δομή τρανζίσιον, η οποία θα καταγράφει από τον Έβρο τους ανθρώπους και μετά θα τους κατανέμει.

Ο αρμόδιος υπουργός κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να συμμετάσχουν σε μία συζήτηση για το επόμενο σχέδιο αντιμετώπισης, λέγοντας ότι το υπουργείο έχει έτοιμο τέτοιο σχέδιο. Εξήγησε ότι δεν το καταθέτει στη Βουλή επειδή η χώρα μας έχει αντίπαλους και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους διακινητές και πολιτικές σκοπιμότητες εκτός Ελλάδος».

«Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα ότι κάποιοι έχουν πάρει άσυλο και χρειάζεται μία μεταβατική διαδικασία όπου το ελληνικό κράτος πρέπει να φροντίσει για την ένταξή τους. Είναι 7.500 ίσως και κάτι παραπάνω. Πρέπει να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες ένταξης» επισήμανε είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/13695-vitsas-anisihitiki-avksisi-prosfugon-apo-ton-evro.html

25/4/2018

Σχ: Είναι δυνατίν να είναι ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ; Μα ούτε στην ξηρά δεν μπορουν να προστατεύσουν τα σύνορα; Και επειδή μας αρέσει να είμασε σαφείς, να πούμε την άποψη μας.Τα σύνορα πρέπει να φυλαχθούν με μια σειρά από μέτρα. Συρματοπλέγματα, σκυλιά, προβολείς, νάρκες, τείχη κ.α. Και εν ανάγκη και πυρά. Αν δεν μας αρέσουν αυτά τότε να ξέρουμε πως κρεμόμαστε από τα τέτοια του Ερντογάν. Έχουμε σχέδιο λέει ο υπουργός ! Τι σχέδιο ; Αν ο αρχιφασίστας Ερντογάν σου στείλει π.χ. 10.000 σε μια μέρα ή 30.000 σε μια μέρα τι σχέδιο θα εφαρμόσεις ;  

Μόνη λύση η φύλαξη με κάθε μέσο.

Αλλιώς αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας.

Διαλέξτε.

Previous Article

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ) ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *