Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΕΝΤΡΑ ΒΙΖΑΣ ΣΕ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ

1 σχόλιο Share:

Η Ελλάδα θα ανοίξει στην Τουρκία κέντρα βίζας !

Θα ανοίξουν σε Αττάλεια και Μπόντρουμ κέντρα βίζας για την διευκόλυνση των Τούρκων τουριστών που θέλουν να επισκεφτούνε την Ρόδο, την Κω και τα νησιά του Αιγαίου.Κατ΄αυτό τον τρόπο αυτοί που κατοικούνε σε εκείνες τις περιοχές καθώς και οι ξένοι δεν θα χρειάζεται να πάνε ως την Σμύρνη για να πάρουν βίζα. Τις σχετικές με το θέμα προσπάθειες τις κάνει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Στις συνομιλίες που έγιναν για την ίδρυση των κέντρων βίζας στο γραφείο του Νικητιάδη μετείχαν οι VFS Global και Christabel Silva και από την Τουρκία ο Ναμί Ουρεγιέν από την εταιρία Yeşil Dalyan. Στην συνάντηση συζητήθηκε σε πρώτο στάδιο να ανοίξει πρώτα κέντρο στην Αττάλεια και αργότερα στο Μπόντρουμ. Τονίστηκε πως κατ΄αυτό τον τρόπο θα μπορούνε πιο εύκολα οι Τούρκοι τουρίστες να επισκεφτούνε την Ρόδο, την Κω και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου.

Ο Νικητιάδης ζήτησε την συνεργασία των πλευρών ώστε να ανοίξουν σύντομα τα κέντρα βίζας. Αναφέρεται πως λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα εξεταστούνε στο στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού που θα γίνει στην Αγγλία.

Τα κέντρα βίζας σε Αττάλεια και Μπόντρουμ θα αποτελέσουν μεγάλη διευκόλυνση για τους τουρίστες από Ρωσία και Τουρκία. Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο μόνο την Αττάλεια την επισκέπτονται 3.000.000 τουρίστες. Υπογραμμίζεται πως η ίδρυση των κέντρων βίζας θα αποβεί κερδοφόρα για Τουρκία και Ελλάδα.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 5-11-2011

 

Previous Article

ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *