Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκοι οδηγοί φορτηγών TIR: ¨Δεν μας δίνει βίζα η Ελλάδα¨

1 Comment Share:

Τούρκοι οδηγοί φορτηγών διεθνών μεταφορών υποστηρίζουν πως η Ελλάδα δεν τους εγκρίνει τις βίζες τους

Ο
Στο Γκέμπζε του νομού Κοτζάελι, οδηγοί φορτηγών υποστηρίζουν πως η Ελλάδα επί τρεις μήνες παράγοντας διάφορες προφάσεις δεν τους επιτρέπει να εισέλθουν.
…..
Ο Τζεμίλ Σουρέν που επί 20 χρόνια είναι οδηγός σε TIR , λέει : “Συνεχώς πηγαίνω στο εξωτερικό. Μέχρι την Πρωτοχρονιά δεν είχα κανένα πρόβλημα στο θέμα της βίζας. ιδιαίτερα τα τελευταία 7 χρόνια παίρνω συνεχώς visa από την ελληνική κυβέρνηση. Πηγαίνω και έρχομαι σε εκείνη τη χώρα. Την τελευταία φορά που ζήτησα βίζα, μου ήρθε απορριπτική. Μετά από 15 μέρες ζήτησα ξανά και πάλι με άλλο άρθρο πάλι δέχτηκα απόρριψη. Τρίτη φορά ζήτησα και πάλι έφαγα απόρριψη, καθώς παράγουν διάφορες προφάσεις. Δεν ξέρουμε το λόγο. Για τη Βουλγαρία έχω βίζα ενός έτους αλλά η βουλγαρική κυβέρνηση με στρέφει προς τα πίσω. Αυτή τη στιγμή είμαστε 15 οδηγοί που εργαζόμαστε στην εταιρεία και είμαστε θύματα αυτής της κατάστασης. Δεν μπορούν να πάρουν βίζα και δέχονται απορριπτικές”

Ο Μετίν Ντενίζ δήλωσε : “Επί 25 χρόνια εργάζομαι στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Μεταφέρω χημικά υλικά σε χώρες όπως Ελλάδα, Βουλγαρία Ρουμανία και Γερμανία. Από την Ελλάδα ήρθε απορριπτική στο αίτημά μου για βίζα. Την περασμένη Παρασκευή Όταν πήγα στη συριακή πύλη και η Βουλγαρία μου είπε πως δεν μπορώ να μπω. μου είπαν πως δέχτηκα απορριπτική από την Ελλάδα και ότι δεν θα μπορώ να μπω στη Βουλγαρία και σφράγισαν το διαβατήριό μου. εκείνη σφραγίδα σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις και να βγεις στη Βουλγαρία. Μου είπαν λύσε το πρόβλημά σου με την Ελλάδα”

………….

https://www.haberler.com/turk-tir-soforleri-yunanistan-in-vizelerini-14027512-haberi/

29/3/2021

Σχ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Δεν γίνεται να δεχόμαστε υβριδικό πόλεμο με διάφορες μορφές και ταυτόχρονα αυτοί να χρησιμοποιούν τις υποδομές μας για να πλουτίζουν ως χώρα.

Ποτέ να μην πάρουν βίζα!

 

Previous Article

Γιόχανσον : ¨Δεν θα είναι κλειστές δομές¨…

Next Article

Διαμαρτυρίες έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται η Γιόχανσον με τον Μηταράκη στην Λέσβο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *