Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκία: ¨Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές δράσεις που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή¨

1 Comment Share:

Απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι, σε ερώτημα σχετικά με ειδήσεις του ελληνικού τύπου σχετικά με αύξηση των στρατιωτικών δραστηριοτήτων σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Οι ειδήσεις σε αυτό το θέμα είναι αναληθείς. Το αντίθετο, η Ελλάδα με τις “11 NAVTEX” και “12 NOTAM” που δημοσίευσε από τις 29 Νοεμβρίου, ανακοινώνοντας πως θα διενεργήσει 24 στρατιωτικές δραστηριότητες, συνεχίζει τις προκλητικές δράσεις που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή.

Η Ελλάδα κρατά επίσης κλειστά τα κανάλια στα στρατιωτικά θέματα, εμποδίζοντας την προώθηση της πρωτοβουλίας του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα από τις 9/10 και μετά, δεν έχει μετάσχει στις συναντήσεις που έχουν διοργανωθεί από τις στρατιωτικές αρχές του ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα μπορεί να λύσει τα διμερή θέματα.με την Τουρκία, όχι ελπίζοντας σε τρίτους, αλλά με διάλογο και συνεργασία όταν κάτσει με την Τουρκία στο τραπέζι.

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

SC-120, 6 Aralık 2020, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy’un Yunan Basınında Türkiye’nin AB Zirvesi Öncesinde Ege ve Akdeniz’deki Askeri Faaliyetlerini Artırdığına Dair Çıkan Haberler Hakkındaki Soruya Cevabı / T.C. Dışişleri Bakanlığı

6/12/2020

Previous Article

Εξοπλισμός Τούρκων που κατάσχεσαν αντάρτες στο Άφριν – Βίντεο

Next Article

Θέλει υφαλοκρηπίδα και 152 νησιά στο τραπέζι…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ΟΑκσοϋ μπέης φαίνεται ότι διακατέχεται απο σύνδρομο κατωτερότητος. Πρέπει να τον κλείσουν με ζουρλομανδύα το ταχύτερο δυνατό σε νευρολογική κλινική. Οταν αναφέρεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο κάτι παθαίνει και δεν καταλαβαίνει αυτά που λέει. Το κακόμοιρο παιδί.Πήρε υπουργική καρέκλα και την έπαθε. Αντε βρέ gecmis olsun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *