Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου : Η Ελλάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, αν συνεχίσουν την εχθρική συμπεριφορά θα ανταποδώσουμε….

No Comments Share:

………………….

¨Στην Ανατολική Μεσόγειο εμείς από την αρχή λέμε το εξής : Είμαστε έτοιμοι για διμερή η πολυμερή συμφωνία σε αυτό το θέμα με κάθε χώρα εκτός από τον Ελληνοκυπριακό τομέα αλλά στην περιοχή αυτή κάποιες χώρες προτίμησαν τα μονόπλευρα βήματα και το να ασκούν κριτική στην Τουρκία.
…….
Καταγγέλλουμε την απόφαση απέλασής του πρέσβη λόγω του υπογραφέντος μνημονίου. Η Λιβύη είναι ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτους. Αυτό ήταν κάτι που έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας. Είναι σωστό να απειλουν μία χώρα; Αυτό δεν ήταν κάτι το κρυφό. Είναι δυνατόν ένα μνημόνιο να μείνει κρυφό; Όταν εσύ παίρνεις τηλέφωνο στη Λιβύη και λες ¨αν δεν μου στείλεις εκείνο το έγγραφο θα απελάσω τον πρέσβη σου¨,  η Λιβύη δεν υποκύπτει σε μία τέτοια κατάσταση. Αν το ζητούσαν σαν άνθρωποι και η Λιβύη θα το έδινε και εμείς θα το δίναμε. Αν συνεχίσουν την εχθρική συμπεριφορά θα ανταποδώσουμε. Εμείς επιθυμούμε να αναπτύξουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Αν υπάρξουν εχθρικές συμπεριφορές εναντίον μας, θα ανταποδώσουμε”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanistan-in-libya-buyukelcisi-ni-sinir-disi-12693435/

6/12/2019

Previous Article

Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας: “Το πάρτι με την Τουρκία τελείωσε, έρχονται κυρώσεις”

Next Article

Βίντεο-Πυροβόλησαν στο πρόσωπο χορεύτρια επειδή σταμάτησε για λίγο να χορεύει !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *