Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…

No Comments Share:

 

Μεγάλο ενδιαφέρον Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων για το όρος Ίδη (Kazdağları)

Έλληνες τουριστικού πράκτορες που ήρθαν από την Λέσβο της Ελλάδας στο Αδραμύτι του νομού Μπαλικεσίρ, θαύμασαν το όρος Ίδη.

Μέλη του Συλλόγου Τουριστικής Προώθησης Μόλυβου, επισκέφτηκαν το Αδραμύτιο. Η Αϊσέν Ονέμ-υπάλληλος του Demre Tour που φιλοξένησε στην περιοχή τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες, δήλωσε : ¨Αυτοί που ήρθαν είναι οι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες ρεστοράν την πόλης του Μολύβου, που είναι η πιο σημαντική πόλη για τον τουρισμό της Μυτιλήνης. Επισκέφτηκαν την περιοχή μας , αλλά και ψώνισαν. Επίσης διαβουλευτήκαμε και κάναμε νέα σχέδια για το καλοκαίρι του 2019.  Έκαναν μια πορεία στο όρος Ίδη και εντυπωσιάστηκαν από την θέα. Πραγματοποιήσαμε επισκέψεις  σε Άσσος, Ακτσάι, Αδραμύτιο και Γκιούρε, σε ιστορικά και τουριστικά σημεία. Η ομάδα προώθησης τουρισμού που φιλοξενήσαμε, είναι μια ομάδα που πέρσι βραβεύτηκε για αυτό στην Ελλάδα. Επίσης ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τα κοινά μας σχέδια¨ .

 

 https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanli-turizmcilerden-kazdaglarina-buyuk-ilgi-11510141/

6/12/2018

Σχ: Αν θέλουν να έρχονται Τούρκοι τουρίστες στην Λέσβο ας έρχονται, είναι καλοδεχούμενοι. Αλλά όταν βλέπουμε δηλώσεις για ¨κοινά σχέδια¨ παθαίνουμε αλλεργία. Διότι είπαμε οι Τούρκοι : Κατέχουν παράνομα το 40% , απειλούν καθημερινά το υπόλοιπο της Κύπρου, υποσκάπτουν την ελληνική κυριαρχία σε Θράκη και Αιγαίο κ.α.

Να θυμίσουμε επίσης στους κατοίκoυς της Λέσβου πως το τουρκικό drone που εθεάθη να πετά πάνω από το νησί πριν από μερικούς μήνες ΔΕΝ είχε έρθει για τι ομορφιές του τόπου…

Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς.

Previous Article

2300% ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΕΤΩΝ !

Next Article

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *