Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

0 σχόλια Share:

Η Τουρκία θα ανοίξει στην Αθήνα Κέντρο Πολιτισμού και Τουρισμού !

Ο Τζεμάλ Ακκανάτ εκπρόσωπος της Τουρκίας που μετέχει στην έκθεση Philoxenia στην Ελλάδα, στην διάρκεια δεξίωσης δήλωσε πως η Τουρκία θα ιδρύσει στην Αθήνα Κέντρο Τουρκικού Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ο Ακκανάτ δήλωσε : ¨Η Τουρκία είναι η 6η πλέον επισκεπτόμενη χώρα στον κόσμο. Στο ποσοστό των επισκεπτών πέρσι υπήρξε αύξηση 9,8%. Πέρσι την Τουρκία επισκέφτηκαν 700.000 Έλληνες, κάτι που αύξησε το ποσοστό σε σχέση με το 2010 κατά 5%. Την ίδια περίοδο 500.000 Τούρκοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα. Η Ελλάδα με την πολιτιστική της κληρονομιά και τις ακτές της είναι μια υπέροχη χώρα πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του τουρισμού. ¨

Ο Ακκανάτ συνέχισε λέγοντας τα εξής :

¨Ως γειτονικές χώρες πρέπει να εμφανίσουμε τα ισχυρά μας πλεονεκτήματα και τις κοινές πολιτιστικές μας αξίες, και να αντιληφθούμε ότι αυτό αποτελεί ευκαιρία. Με αυτό τον στόχο δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας. Με αυτό τον τρόπο οι χώρες μας θα γίνουν πιο γνωστές και θα οργανωθούν μεταξύ των δύο χωρών πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες. Από εδώ σήμερα επιθυμώ να σας ανακοινώσω πως πολύ σύντομα θα ιδρυθεί στην Αθήνα Κέντρο Τουρκικού Πολιτισμού και Τουρισμού¨.

Ο Τζεμάλ Ακκανάτ-εκπρόσωπος του Τουρκικού Πολιτισμού και Τουρισμού, ανέφερε πως χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κορέα και η Κίνα μπόρεσαν να ελκύσουν τουρίστες χάρη στα κοινά τουριστικά πακέτα που οργάνωσαν.

 Εφ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  28/11/2012

Previous Article

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ

Next Article

ΝΕΑ KATAΔIKH ΣΤΟ Ε.Δ.Α.Δ.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *