Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

1 σχόλιο Share:

Διαβάστε, λίγο, το ρεπορτάζ:

“Σε κοντινούς προορισμούς επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου πολλοί Αλεξανδρουπολίτες, αφήνοντας για λίγο πίσω τους τις έγνοιες της καθημερινότητας.
Οι πολίτες μάλιστα που εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα του Έβρου δεν ήταν διόλου λίγοι, αλλά η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.
“Αν και η κίνηση στην αγορά της Αλεξανδρούπολης είναι πεσμένη, η κίνηση προς κοντινούς προορισμούς ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Το μεγαλύτερο ρεύμα επέλεξε την Κωνσταντινούπολη, οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί”, επισημαίνει ο ταξιδιωτικός πράκτορας Βασίλης Κασαπίδης.”

Δηλαδή ανήμερα της επετείου που καταφέραμε, μέχρι ενός σημείου, να απαλλαγούμε (μετά από αιώνες) από έναν δυσβάστακτο, στυγερό και δολοφονικό τούρκικο ζυγό, οι νεοέλληνες πηγαίνουν και χαριεντίζονται στην Τουρκία;;
Τί σκατά πρέπει ακόμα να πούνε, να κάνουν, να απειλήσουν, να προκαλέσουν, να πράξουν ώστε να καταλάβουμε πως όταν πηγαίνεις σε αυτούς, εν μέσω τέτοιας επιθετικής ρητορείας εναντίον της πατρίδας σου και εν μέσω αμέτρητων προκλήσεων και παραβιάσεων, περνάς λανθασμένα μηνύματα;;; Όταν τον βιαστή κάποιου οικείου σου προσώπου αντί να τον τιμωρήσεις τον επιβραβεύεις, έ σημαίνει πως δεν σε πολυπειράζει οπότε αυτός θα συνεχίσει ανενόχλητος τους…βιασμούς!!

Εύγε!

Καλά να περάσετε και καλή “πρόοδο”…

Γεώργιος Σιμσιρης

Σχ: Να γιορτάζεις δηλαδή τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου (αν μας θυμίζει τίποτε ο όρος…)  και την επέτειο του 21 στην Οθωμανία !…

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ- Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΜΠ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Η φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Είμαι κάτοικος του νομού και γνωρίζοντας πολύ καλά την περιοχή βεβαιώνω ότι καμία από τις 3 φωτογραφίες δεν είναι από την περιοχή των συνόρων, τόσο των Κήπων, όσο και των Καστανέων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ante. risus. nunc libero id consectetur