Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !

No Comments Share:

Τσίπρας σε συνάντηση με το HDP : ¨Παρατηρούμε με θαυμασμό τον αγώνα σας¨

kucuk1_27

Ανακοινώθηκε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Τουρκία, συναντήθηκε με την αναπληρωτή πρόεδρο του HDP Φιγκέν Γιουξεκντάγ, δήλωσε πως το HDP διεξάγει έναν αγώνα σε δύσκολες συνθήκες και πρόσθεσε πως ¨ Παρατηρούμε με θαυμασμό τον αγώνα σας¨.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνάντηση με την επιτροπή του HDP και είπε πως παρακολουθεί στενά το HDP και θαυμάζει τον αγώνα που δίνει.

Ο Τσίπρας είπε πως παρά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από τις εκλογές της 1/11 το HDP πέτυχε μια μεγάλη νίκη, κάτι που όπως είπε ευχαρίστησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε πως το HDP περνά μια δύσκολη περίοδο και πρόσθεσε πως ¨Είναι μεγάλες οι διώξεις και οι επιθέσεις στην Τουρκία και δυστυχώς διακρίνονται μεγάλες υποχωρήσεις σε αυτό το θέμα¨.

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1011

19/11/2015

Σχ : Αυτό το απλό που έκανε ο Τσίπρας δεν θυμάμαι να το έχει κάνει ποτέ άλλος Έλληνας πρωθυπουργός. Να συναντήσει δηλαδή στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης στην Τουρκία, αξιωματούχους κουρδικού κόμματος. Εύγε και μακάρι να υπάρξει και συνέχεια.  

Previous Article

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ !

Next Article

AKOMH ENAΣ ΝΕΑΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *