Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

No Comments Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου  17/2/2018

Στο παρελθόν ζητήσαμε δημόσια όποιος ξέρει σε ικανοποιητικό βαθμό τουρκικά να μας βοηθήσει με μεταφράσεις. Αμισθί βέβαια, διότι καθώς δεν βγάζουμε χρήματα, δεν μπορούμε και να μοιράσουμε.Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα σε αυτή την κατεύθυνση. Καθώς πιστεύουμε πως είναι καλό η γνώση να διαδίδεται σας κοινοποιούμε 4 ενδιαφέρουσες αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες που είναι στα αγγλικά και  συμβάλλουν ιδιαίτερα στην περί Τουρκίας γνώση .

https://anfenglish.com/

http://sendika62.org/category/english/

http://www.cumhuriyet.com.tr/bolum/48/english.html

http://news.sol.org.tr/main

Η πρώτη είναι η ιστοσελίδα του κουρδικού ANF στα αγγλικά. Οι υπόλοιπες τρεις είναι αγγλικές εκδόσεις τουρκικών ιστοσελίδων που βγαίνουν μέσα από Τουρκία. Άρα εχουν κάποιους αυτονόητους περιορισμούς σε αυτά που γράφουν, αλλά και πάλι γράφουν πολλά και ενδιαφέροντα.

Αν κάποιος κρίνει πως μπορεί και θέλει να δημοσιεύουμε κάτι από αυτά που δημοσιεύουν, ας το μεταφράζει, να μας το στείλει και θα το δημοσιεύσουμε. Όποτε θέλει. Ανώνυμα ή επώνυμα.Με στόχο την γνώση.

Όποιος ή όποια ενδιφέρεται ας στείλει μήνυμα στο Facebook ή σε Viber και WhatsUp στο 6972317662, ή με μέιλ στο tourkikanea@gmail.com

 

Previous Article

Ε.Ε. -ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΝ-ΧΙΤΛΕΡ

Next Article

H OΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *