Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η Ελλάδα που προκαλεί διοργανώνει τώρα άσκηση με τις ΗΠΑ στην Θράκη¨

No Comments Share:

Κοινή άσκηση θα πραγματοποιήσουν στην Δυτική Θράκη, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ

Αύριο βράδυ θα φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη, 145 ελικόπτερα του στρατού των ΗΠΑ με εκατοντάδες οχήματα, που θα χρησιμοποιηθούν στην άσκηση “Defender Europe 2021”.

Η Ελλάδα που κλιμακώνει την ένταση στην Αν. Μεσόγειο, αποφάσισε για δεύτερη φορά να κάνει στην Δυτική Θράκη, κοινή άσκηση με τις ΗΠΑ. Στην άσκηση που έχει δοθεί η ονομασία “Defender Europe 2021″, ανακοινώθηκε πως θα συμμετάσχουν περισσότερα από 150 ελικόπτερα (μεταξύ των οποίων και επιθετικά Απάτσι) τα οποία θα έρθουν στην Αλεξανδρούπολη, για να μετάσχουν σε διάφορες ασκήσεις στην Ελλάδα και σε άλλες βαλκανικές χώρες. Με το μεταφορικό πλοίο ENDURANCE, θα φτάσουν στρατιωτικά ελικόπτερα των ΗΠΑ που θα μετάσχουν σε άσκηση βολών στο Πετροχώρι μαζί με ίδιου τύπου ελικόπτερα της Ελλάδας.

ΜΜΕ της Δυτικής Θράκης αναφέρουν σχετικά με τα στρατιωτικά οχήματα που θα φτάσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τα εξής : Έρχονται στην περιοχή 25 επιθετικά ελικόπτερα τύπου Απάτσι,  10 ελικόπτερα μεγάλων μεταφορών τύπου Σινούκ και περισσότερα από 1800 στρατιωτικά οχήματα”. Από την άλλη πλευρά, στα πλαίσια συμφωνίας των δύο χωρών, στην πόλη που απέχει περίπου 20 χλμ απο τα τουρκικά σύνορα, έχει παραχωρηθεί θαλάσσια βάση στις ΗΠΑ.

Πρακτορείο ειδήσεων DHA
22/2/2021

Σχ. Η Τουρκία προφανώς θεωρεί λογικό να την ρωτάμε για οτιδήποτε θα κάνουμε στην “Δυτική Θράκη” , όπως αναφέρουν την ελληνική Θρακη.

Είναι η επιδιωκόμενη φινλανδοποίηση που κατήγγειλε και ο Κουμουτσάκος στην βουλή.

Previous Article

Ο καρδινάλιος προειδοποιεί την Ευρώπη, αλλά ακούει κανείς ;

Next Article

Στολές του Ιερού Λόχου στο Μεσολόγγι !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *