Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

No Comments Share:

Εφ. Χαμπέρτουρκ 27-1-2011

Αρχίζει η κατασκευή του συρμάτινου φράχτη

Με το σκεπτικό της παρεμπόδισης του αφθώδη πυρετού, αρχίζει η κατασκευή στα σύνορα Βουλγαρίας-Τουρκίας, του πρώτου τμήματος του συρμάτινου φράχτη μήκους 22 χιλιομέτρων.

Με βάση την είδηση που μετέδωσε το ράδιο Φόκους, ο επιθεωρητής κτηνίατρος της περιοχής Σλίβεν, Στόγιαν Κόλεφ δήλωσε πως ο συρμάτινος φράχτης θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών. Ο Κόλεφ είπε πως η κατασκευή του φράχτη θα χρειαστεί μόνο λίγες μέρες.

Στο μεταξύ το κέντρο τύπου του υπουργείου Γεωργίας ανακοίνωσε πως δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την Τουρκία για την κατασκευή του συρμάτινου φράχτη ανάμεσα στις δύο χώρες

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η ευρισκόμενη στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. Βουλγαρία προσπαθεί να εκπληρώσει τα καθήκοντα της και γράφει πως ¨Ο συρμάτινος φράχτης που θα παρεμποδίσει την μετακίνηση των κατοικίδιων και άγριων ζώων, θα αντιμετωπιστεί με ικανοποίηση και από τους Τούρκους αγρότες¨.

Μετά τον εντοπισμό αφθώδους πυρετού στα βουλγαροτουρκικά σύνορα, εφαρμόστηκε καραντίνα σε πολλά μέρη, ενώ εκατοντάδες μικρά και μεγάλα ζώα θανατώθηκαν.

Previous Article

O ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ…

Next Article

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *