Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ

No Comments Share:

 

Πάρις Καλοδημίδης

Το γεγονός σε επίσημη αφήγηση: Δυο Έλληνες στρατιωτικοί μπήκαν στην Τουρκία λανθασμένα όπως έχει γίνει πολλές φορές μέχρι σήμερα τα τελευταία χρόνια. Οι Tούρκοι τους συνέλαβαν για κατασκοπεία και δεν τους άφησαν την επόμενη μέρα με συνεννόηση των διοικητών όπως γίνεται συνήθως. Οι Tούρκοι θέλουν μια ένταση χωρίς πραγματικό λόγο, αλλά εφευρίσκοντας κατασκοπεία ή παράνομη είσοδο στη χώρα. Ενδεχομένως να είχαν το ίδιο αποτέλεσμα (Έλληνες αξιωματικούς σε αιχμαλωσία αν ο εμβολισμός ήταν επιτυχής στα Ίμια και βέβαια με την ιδία κατηγορία, της παραβίασης των εθνικών υδάτων)
Η αντίδραση. Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο αλλά ούτε να παραλύσουμε. Η απραξία δεν δείχνει ειρηνική διάθεση. Εφόσον οι Tούρκοι μπήκαν στο τριπακι της ήπιας σύγκρουσης πρέπει να απαντήσουμε, όπως το είπε και ο Κοτζιας, “την επόμενη φορά δεν θα απαντήσουμε ειρηνικά” .
Απαντήσεις έχουμε πολλές χωρίς να σημαίνουν πόλεμο. Αν δεν κλιμακώνεις μια πρόκληση θα δεχτείς την ταπείνωση και μετά θα έχεις και πόλεμο ή ήττα χωρίς πόλεμο, δηλαδή μεγαλύτερη ταπείνωση. Αυτό το γνωρίζουν ακόμα και οι μαχαλόμαγκες δεν είναι δα υψηλή πολεμική ανάλυση.

Επιμύθιον: Η Τουρκία θέλει ένταση και δεν της τη δώσουμε με τους όρους μας θα την δημιουργήσει με τους δικούς της. Τα υπόλοιπα που καθόμαστε και περιμένουμε την επομένη σφαλιάρα του σουλτάνου διότι εμείς αγαπάμε την ειρήνη και δεν θα του κάνουμε το χατίρι να του απαντάμε τις προκλήσεις, είναι παραμύθια για αλληλέγγυους ιδιοκτήτες ΜΚΟ.

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΨΑΛΜΟ ΕΝ ΧΟΡΩ (!) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Next Article

TO ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *