Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Κουντούρντισαν¨ με τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας !

No Comments Share:

Της τελευταίας στιγμής…
Ανοιχτός πόλεμος με την Τουρκία !
Το αεροπλανοφόρο μαζί με τον τρόπο ελληνικό στρατό…

Σύμφωνα με είδηση της τελευταίας στιγμής που ανακοινώθηκε τα μεσάνυχτα, ο αμερικανικός στρατός με 22 πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ και πάνω από 5 χιλιάδες στρατιώτες, μαζί με την Ελλάδα ξεκίνησαν μια μεγάλη επιδειξη στην περιοχή. Τα ελληνικά ΜΜΕ ξεπέρασαν τον εαυτό τους, γράφοντας για “Εφιάλτης για την Άγκυρα στην Κρήτη. Ελληνικά F-16 και F-4 “φτερό-φτερο” με τα F-18 που απογειώθηκαν από το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ”.

Μετά από τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν που έθεσε στο στόχαστρο την Τουρκία, οι ΗΠΑ έκαναν ένα ακόμη επικίνδυνο βήμα, με την επίσημη ανακοίνωση να γίνεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ο αμερικάνικος στόλος με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Eisenhower, ανακοίνωσε πως μαζί με τις ναυτικές δυνάμεις της Ελλάδας πραγματοποίησε άσκηση στη Μεσόγειο.
…..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι ΗΠΑ με σκοπό την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο θα αυξήσουν τη συνεργασία με την Ελλάδα ενώ αναφέρεται πως όλη η οργάνωση της άσκησης έγινε από τις ναυτικές δυνάμεις της Ελλάδας.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ που είναι θαυμαστής της Ελλάδας, ανέφερε πως η αμυντική συνεργασία των δύο χωρών καθημερινά ενδυναμώνεται και δήλωσε πως “Αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια να βλέπω στην Μεσόγειο την Ομάδα Επίθεσης ΙΚΕ”
…..
…..
https://www.milliyet.com.tr/galeri/son-dakika-acik-acik-turkiyeyle-savas-ucak-gemisi-yunan-ordusuyla-6453426/9

12/3/2021

Σχ. : Το υπόλοιπο κείμενο αναφέρεται στην αγορά των Ραφάλ, στην πιθανότητα αγοράς των F-35, στα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα νοικιάσει η Ελλάδα,  στην εγκατάσταση για κάποιο διάστημα αεροσκαφων F-15 της Σαουδικής Αραβίας στην Κρήτη, όπως και στην σύνοδο του forum φιλίας στην Αθήνα.

Previous Article

¨Ο αιγυπτιακός λαός δεν είναι δυνατόν να στέκεται δίπλα στην Ελλάδα !¨

Next Article

¨Προβάλλονται εμπόδια στην αγορά ειδών που χρειάζονται στην αμυντική μας βιομηχανία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *