Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H Ελληνίδα δημοσιογράφος θαύμασε την στάση της Τουρκίας και ντράπηκε για την Ελλάδα !

No Comments Share:

Ελληνίδα δημοσιογράφος δήλωσε πως ντρέπεται για τη χώρα της

Η δημοσιογράφος Λιάνα Σπυροπούλου δήλωσε πως όταν αντίκρισε  την ομορφιά των στρατοπέδων όπου μένουν οι Σύριοι στην Τουρκία, αισθάνθηκε ντροπή για τη χώρα της.

Η Λιάνα Σπυροπούλου ανταποκρίτρια της εφημερίδας Βild για την Ελλάδα, σε άρθρο της στο οποίο σχολιάζει τα στρατόπεδα προσφύγων σε Ελλάδα και Τουρκία, αναφέρει πως εξεπλάγη πολύ και ότι η κατάσταση στα στρατόπεδα προσφύγων στην Τουρκία είναι χίλιες φορές καλύτερη από αυτά στην Ελλάδα και ότι έχουν διαμορφωθεί με ανθρώπινο τρόπο.

Η Σπυροπούλου αφού πέρασε από στρατόπεδα προσφύγων στο Κιλις και στο Αλτινοζου, σε είδηση της για την εφημερίδα Βild χρησιμοποίησε τη φράση : ¨Στην Τουρκία αντιλήφθηκα το τι είδους απάνθρωπο παιχνίδι παίζει με τους πρόσφυγες η δική μου κυβέρνηση, η Ελλάδα μου και το τι πολιτική κάνει στην πλάτη των πλέον απροστάτευτων¨.
……..
Η Λιάνα Σπυροπούλου λέει πως όταν αντίκρισε τα στρατόπεδα στην Τουρκία δεν πίστευε στα μάτια της και ότι αυτά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της Ελλάδας είναι σαν ξενοδοχεία 5 αστέρων.


………
Η δημοσιογράφος στο άρθρο της κάνοντας κάποιες συγκρίσεις αναφέρει πως στα στρατόπεδα στην Ελλάδα οι τουαλέτες και τα μπάνια βρίσκονται σε μία περιοχή μαζί, πώς δεν περνάει η σκουπιδιάρα και ότι οι άνθρωποι κοιμούνται κάτω χωρίς προφύλαξη από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ενώ στο Αλτινοζου και στο Κιλις, οι πρόσφυγες μένουν σε σπίτια κοντέινερ τα οποία διαθέτουν μπάνιο και κουζίνα, παντού είναι καθαρά και μάλιστα έχουν φυτευτεί στον περιβάλλοντα χώρο και δέντρα. Η δημοσιογράφος τονίζει πως σε κάποια στρατόπεδα στην Ελλάδα δεν υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης τα παιδιά παίζουν μέσα στη χρονιά ενώ σε Αλτινοζου και Μόλις υπάρχουν νηπιαγωγεία σχολεία και ακόμη και μία υπέροχη βιβλιοθήκη.

……………..

https://www.ensonhaber.com/yunan-gazeteci-ulkesinden-utanc-duydugunu-soyledi.html

4/11/2019

Σχ : Δίκιο έχει ! Μένει τώρα να πειστεί η Τουρκία να πάρει πίσω αυτούς που κατά χιλιάδες  μας στέλνει και να τους εγκαταστήσει στις υπέροχες εκείνες εγκαταστάσεις….

Εμείς συφωνούμε.

MORIA NO GOOD !

GO BACK TO TURKEY !

Previous Article

Τι ηγέτης Θεέ μου ….

Next Article

Επίθεση από κατσαπλιάδες της Τουρκίας σε αμερικανικό κονβόι !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *