Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ;

No Comments Share:

 

 

Πάρις Καλοδημίδης

Αυτό κατεβαίνει σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής.
Δεν αποτελεί αυτονόητη βούληση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, όπως φάνηκε στο Περιφερειακό συμβούλιο και είναι μιά πρόταση ψηφίσματος …που θα συζητηθεί.
Αν έχετε περιέργεια για τα περί του αντιθέτου επιχειρήματα θα σας δούμε στο δημοτικό συμβούλιο.

Παράταξη Πολιτών «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
Κομοτηνή, 10-5-2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και ΕΠ.ΟΠ. Δημήτριο Κούκλατζη, οι οποίοι, από την 1η Μαρτίου 2018, κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, καθώς και στις οικογένειές τους. Η σύλληψη και η παράνομη κράτησή τους επί δυόμιση μήνες χωρίς να τους απαγγελθεί καν κατηγορία, δεν υπονομεύει απλώς κάθε προσπάθεια για διμερείς σχέσεις συνεργασίας και καλής γειτονίας αλλά και αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα του τουρκικού καθεστώτος.
Οι δημότες της Κομοτηνής έχουν αφήσει σε μεγάλο βαθμό πίσω τις περιόδους έντασης και καχυποψίας και με το παρόν ψήφισμα το επιβεβαιώνουν και οι εκπρόσωποί τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στη βάση των αξιών της δημοκρατίας, της ελευθερίας, του δικαίου και του ανθρωπισμού καλούμε τον πρόεδρο Ερντογάν, που επισκέφθηκε την περιοχή μας προ πενταμήνου με λόγια συμφιλίωσης και συνύπαρξης, να τα επικυρώσειι εμπράκτως, παρέχοντας στους δύο στρατιωτικούς μας το δικαίωμα σε μια άμεση, δίκαιη δίκη ώστε να επιστρέψουν επιτέλους στην πατρίδα μας.

 

Previous Article

ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠ.ΕΞ. : ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *