Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Σοιλού: ” H Ελλάδα βυθίζει βάρκες μεταναστών”

0 σχόλια Share:

…….

Ο Σοιλού υπενθύμισε πως στα ανοιχτά του Αϊβαλί του νομού Μπαλίκεσιρ, έγινε προσπάθεια να βουλιάξουν τη βάρκα των μεταναστών και είπε πως “Η γειτονική μας Ελλάδα βυθίζοντας εκεί το σκάφος, έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων. Τους 36 εξ αυτών τους έσωσε το λιμενικό μας. Η κίνησή τους αυτή, δεν συνάδει με την ανθρωπιά. Οι άνθρωποι ακολουθούν τέτοια οδό. καθώς στερήθηκαν τα σπίτια τους και την πατρίδα τους. Ο πιο σημαντικός τρόπος για να αποτραπεί αυτό είναι να δημιουργηθούν καταφύγια στα οποία θα αισθάνονται ασφαλείς χωρίς να βρίσκονται στο κρύο, στη λάσπη και στους βάλτους. Η Ευρώπη έχει υποσχεθεί πώς θα βοηθήσει σε αυτά τα θέματα. Δυστυχώς δεν βοήθησαν καθόλου. Ο πρόεδρός μας μας έδωσε εντολή “Τώρα θα αποφασίσουμε μόνοι μας”.

…..

Σχ: O υπουργός αυτός ξέρει καλά ότι οι ίδιοι μεταφέρουν με την αεροπορική τους εταιρεία, όλους αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους απέναντι από τα παράλια μας ώστε να εκβιάσουν μετά και την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και φυσικά σε βάθος χρόνου να τις εξισλαμίσουν.

Άντε τώρα περιμένουμε και τους ελληνόφωνους, που θα υιοθετήσουν και αυτό το ψέμα του Τούρκου υπουργού για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση και την πατρίδα τους,  μπας και κερδίσουν καμία ψήφο….

Previous Article

Βίντεο- άσεμνες χειρονομίες σε λιμενικούς

Next Article

Καθηγητής στην TV : ¨Να στήσουμε στρατόπεδα αναμόρφωσης – To σώμα τους ανήκει στο κράτος !¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

venenatis elit. Sed elementum Nullam Aenean elit.