Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκία : ¨Καλούμε την Ελλάδα να συμβάλει στις προσπάθειές μας για ειρήνη¨…

No Comments Share:

Απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι σε ερώτημα σχετικά με τις ΝΟΤΑΜ που δημοσίευσε η Ελλάδα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην στάση μας για το άνευ όρων άνοιγμα των καναλιών διαλόγου με την Ελλάδα, καταρχήν με τις διερευνητικές συνομιλίες.

Βλέπουμε όμως πως η Ελλάδα συνεχίζει τα προκλητικά βήματα που κλιμακώνουν την ένταση στην περιοχή. Τελευταίο παράδειγμα αυτού είναι ότι με μία ΝΟΤΑΜ που δημοσίευσε, καθόρισε 15 περιοχές ασκήσεων από τη μία άκρη του Αιγαίου ως την άλλη (περιλαμβάνοντας και νησιά με αποστρατικοποιημενο status) και στην Ανατολική Μεσόγειο, κλείνοντας τες από τις 4 Ιανουαρίου ως τις 26 Φεβρουαρίου.

Καλούμε την Ελλάδα να ενεργήσει υπεύθυνα και στο πλαίσιο της κοινής λογικής και των σχέσεων καλής γειτονίας, να συμβάλει στις προσπάθειές μας για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας  26/12/2020

SC-123, 26 Aralık 2020, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy’un Yunanistan Tarafından Ege ve Doğu Akdeniz’de Yayınlanan NOTAM Hakkındaki Soruya Cevabı / T.C. Dışişleri Bakanlığı

Σχ. : Να συμβάλλουμε στις προσπάθειες της για ειρήνη…

Να στείλουμε μήπως δηλαδή στρατό σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη και Σομαλία ;;;

 

Previous Article

Κλωτσιές, μπουνιές και απόλυση για την ταμία που ζήτησε αλλαγή στο γεύμα…

Next Article

Θα απαντήσει ο Τσαβούσογλου για τα κορίτσια που έχουν απαχθεί από τις συμμορίες τους ;…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *