Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δημοσιογράφοι του A Haber-τζουτζέδες του Ερντογάν : ¨Έλληνες στρατιώτες μας πυροβόλησαν εσκεμμένα¨

0 σχόλια Share:

Οι Έλληνες στρατιώτες αυτή τη φορά στόχευσαν δημοσιογράφους

Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα πτώχευσαν δημοσιογράφους που εργάζονταν. Σκάγια τα οποία πετάχτηκαν εσκεμμένα από την Ελληνική πλευρά έστειλαν στο νοσοκομείο δύο δημοσιογράφους.
…..
Σήμερα δύο δημοσιογράφοι μέλη της ομάδας του Α Haber έγιναν στόχος των Ελλήνων στρατιωτών. Οι δύο δημοσιογράφοι ευρισκόμενοι κοντά στα σύνορα, τραυματίστηκαν στο πρόσωπο από σκάγια και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δυο δημοσιογράφοι ανέφεραν πώς οι Έλληνες στρατιώτες εσκεμμένα τους πυροβόλησαν.
Τραυματισμένος στο πρόσωπο με σκάγια από την ελληνική πλευρά, ο δημοσιογράφος Βεντατ Σεζέρ δήλωσε : “Βρισκόμαστε τρεις μέρες στα σύνορα με την Ελλάδα παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Συχνά στην περιοχή συμβαίνουν θερμές εξελίξεις. Εμείς κινηθήκαμε προς τα σύνορα μαζί με μία μεγάλη ομάδα. Το γεγονός συνέβη όταν τα γράφαμε στην πορεία αυτή προς τα ελληνικά σύνορα στην περιοχή των Ιψάλων. Που και που έπεφτε βροχή από σκάγια. ¨Οταν ο κάμεραμαν μας, έστρεψε την κάμερα του προς τα εκεί αυτοί έστρεψαν τις κάννες τους προς τα εμάς και όλα συνέβησαν σε ένα δευτερόλεπτο. Εγώ είδα τα αίματα στο πρόσωπο του φίλου μου Τζενκ. Υποχρεωθήκαμε να φύγουμε από την περιοχή. Το έκαναν αυτό χωρίς να ενδιαφέρονται αν υπήρχαν παιδιά. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σκάγι στο πρόσωπό μου. Ο Τζενκ έχει 6. ”

Ο δημoσιογράφος Τζεν Ισβερ στη δήλωση που έκανε είπε¨Ημασταν μαζί με μία ομάδα πέντε έως δέκα χιλιάδων ατόμων. Έριξαν εσκεμμένα προς την κάμερα. Στο πρόσωπό μου έχω έξι σκάγια. Αν κάνουν σε αυτά σε μας ποιος ξέρει τι άλλο θα κάνουν σε άλλους ανθρώπους”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunan-askerleri-bu-seferde-gazetecileri-hedef-aldi-12974066/

2/3/2020

Previous Article

Επίθεση σε δημοσιογράφους στην παραλιακή της Μόριας-βίντεο !

Next Article

ΗΠΑ: “Δεν θα παράσχουμε αεροπορική στήριξη”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *