Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τοποθέτηση μπλοκ από μπετόν στην πύλη των Καστανιών

0 σχόλια Share:

Η Ελλάδα τοποθέτησε μπλοκ από μπετόν στη συνοριακή πύλη

Η Ελλάδα για να εμποδίσει το πέρασμα των προσφύγων τοποθέτησε στη συνοριακή πύλη των Καστανιών μπλοκ από μπετόν. Οι ελληνικές δυνάμεις ανέβηκαν πάνω σε αυτά και από κει απευθείας στόχευαν με δακρυγόνα τους πρόσφυγες.
Πρόσφυγες οι οποίοι ήρθαν στην Αδριανούπολη θέλοντας να περάσουν στην Ευρώπη, συνεχίζουν να περιμένουν στην ουδέτερη περιοχή ανάμεσα στις συνοριακές πύλες του Παζαρκουλε και των Καστανιών και σε παρακείμενη δασική περιοχή.
Τα μπλοκ από μπετόν που μεταφέρθηκαν με φορτηγό στην συνοριακή πύλη τοποθετήθηκαν ναι εκσκαφέα ακριβώς στην πύλη εισόδου.
…..
Οι πρόσφυγες υπό την επίδραση των δακρυγόνων απομακρύνθηκαν από την ουδέτερη περιοχή. Τρία από τα κάνιστρα των δακρυγόνων που έριξαν οι ελληνικές συνοριακές δυνάμεις, έπεσαν στην αυλή του φυλακίου στρατοχωροφυλακής της συνοριακής πύλης του Παζαρκουλε.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistan-sinir-kapisina-beton-bloklar-yerlestirdi-1120848.html

13/3/2020

Σχ. : Είναι φανερό πια πως αυτοί που μένουν ακριβώς εκεί μπροστά στην πύλη θέλουν μόνο να προκαλέσουν πρόβλημα στην Ελλάδα. Αν ήθελαν να περάσουν, τα σύνορα είναι 200 χιλιόμετρα. Ποιος ο λόγος να επιμένουν ακριβώς εκεί; Αυτοί όμως επιμένουν μόνο και μόνο για να εκθέσουν την πατρίδα μας όσο μπορούν. Εμείς δεν αποκλείουμε κάποια στιγμή οι Τούρκοι να τους ρίξουν μια ριπή, να σκοτώσουν 5-6 και μετά εν χορώ, τα τουρκόφωνα και ελληνόφωνα ¨βατράχια¨ να φωνάζουν για τους ¨φονιάδες Έλληνες¨….

Previous Article

Στα 5 τα κρούσματα του νέου ιού (επίσημα…)

Next Article

Toυρκικό θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα σε δρόμο της Μόσχας !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *