Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι “απάνθρωποι” Έλληνες των συνόρων…

0 σχόλια Share:

Η Ελλάδα για να αυξήσει την επίδραση των δακρυγόνων χρησιμοποιεί και ανεμιστήρα

Συνοριακ;eς δυνάμεις της Ελλάδας γιa να αυξήσουν την επίδραση που έχουν τα δακρυγόνα που πετάνε, άρχισαν να λειτουργούν στην περιοχή ανεμιστήρα

Επί 14 μέρες οι πρόσφυγες περιμένουν στα σύνορα της Ελλάδας για να πάνε στην Ευρώπη. Οι συνοριακές δυνάμεις της Ελλάδας για να εμποδίσουν τα περάσματα, χρησιμοποιούν σπρέι πιπεριού,  πιεσμένο νερό και ταυτόχρονα πλαστικές και πραγματικές σφαίρες που προκαλούν τραυματισμούς και θανάτους.
Από την επέμβαση της Ελλάδας εντός 2 εβδομάδων τραυματίστηκαν περίπου 2.500 πρόσφυγες. Σκοτώθηκαν ο Μαροκινός Αντίλ Γκαζαλ, ο Σύριος Μοχάμαντ Αραμπ και ο Πακιστανός Μουχαμεντ Γκουλζαρ.


Στις απίστευτες αυτές μεθόδους η Ελλάδα πρόσθεσε ακόμη μία. Καθώς άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας ο οποίος επί μακρόν εμπνέει προς τη μεριά της Τουρκίας έφεραν στην περιοχή έναν μονταρισμένο ανεμιστήρα τον οποίο έθεσαν σε λειτουργία.
Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας λειτουργώντας τον ανεμιστήρα αυτό πάνω σε ένα στρατιωτικό όχημα, επιδιώκουν όταν επιστρέφουν τα αέρια στους ίδιους, χάρη στον ανεμιστήρα να αυξάνουν την επίδραση της επέμβασης τους προς τους πρόσφυγες. Φάνηκε πως οι ελληνικές συνοριακές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνα και μετά έθεσαν σε λειτουργία τον ανεμιστήρα. Εντοπίστηκε επίσης ότι η Ελλάδα που επιτίθεται με σπρέι πιπεριού και δακρυγόνα στους πρόσφυγες που είναι κοντά στα σύνορα, για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της χρησιμοποίησε ακόμη και αέρια ληγμένα.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yunanistan-gaz-bombalarinin-etkisini-artirmak-icin-fan-calistiriyor-1726745

12/3/2020

Σχ: Είναι προφανές πως αυτοί οι οποίοι εμμένουν στο να περάσουν από την πύλη είναι απλά γιατί θέλουν να ¨σπάσουν τον τσαμπουκά¨ της Ελλάδας. Δεν είμαστε σίγουροι και κατά πόσο θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα ή απλά παίρνουν κανένα μισθό από την Τουρκία… Διότι όποιος θέλει να περάσει πραγματικά, ε δεν θα πάει από εκεί κόντρα στις δυνάμεις της Ελλάδας. Θα πάει από άλλο μέρος, π.χ. από τον Έβρο… 

Previous Article

Δεν προλαβαίνει να πουλά κολόνιες ως απολυμαντικά !

Next Article

Ένα βήμα πριν τον πόλεμο… βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *