Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

PYD : ¨Η Τουρκία μεταξύ των προσφύγων μετέφερε στα σύνορα με την Ελλάδα και συμμορίτες της από την Συρία¨

No Comments Share:

PYD : η Τουρκία μετέφερε συμμορίες της στα σύνορα με την Ελλάδα

Ο Εχμεντ Σεχο – μέλος της κεντρικής επιτροπής του PYD, ανέφερε πως η Τουρκία μεταξύ των μεταναστών έχει μεταφέρει στα σύνορα της Ελλάδος και μέλη των συμμοριών της και ότι παρά το ότι επανειλημμένα έχουν προειδοποιήσει για αυτό την Ευρώπη, εκείνη λόγω των συμφερόντων της, παρέμεινε σιωπηλή στις πολιτικές της Τουρκίας.
Ο Σεχο σχολίασε στο ΑΝΗΑ, τον εκβιασμό που κάνει η Τουρκία με τους πρόσφυγες προς την Ευρώπη. Ο Σεχο ανέφερε πως στην Ιντλίμπ συμβαίνει πόλεμος συμφερόντων και ότι το τίμημα για αυτό το πληρώνουν οι λαοί της Συρίας. Ο Σεχο δηλώνει πως η Τουρκία υποστηρίζει τις συμμορίες και ότι συνεχίζει να το κάνει επειδή προς το παρόν δεν έχει αλλάξει τα σχέδιά της να τις χρησιμοποιήσει ενάντια στην Αυτόνομη Διοίκηση.
…..
Ο Σεχο λέει πως το τουρκικό κράτος χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες για να επιβάλει αυτά που θέλει στην ΕΕ και σχολιάζει πως “Το τουρκικό κράτος ζητά από τις χώρες της ΕΕ να στηρίξουν τις τρομοκρατικές ομάδες στην Ιντλίμπ….Σε πολλές συναντήσεις είπαμε σε ευρωπαϊκές χώρες ότι οι απειλές του Ερντογάν στο θέμα των προσφύγων είναι σοβαρές. Η Ευρώπη γνωρίζει τα σχέδια του τουρκικού κράτους, αλλά για χάρη των συμφερόντων της σωπαίνει. … Ο Ερντογάν στέλνοντας τους πρόσφυγες στην Ευρώπη δίνει το μήνυμα, ότι στο μέλλον μπορεί να στείλει και τρομοκράτες. Διότι η έξοδος των προσφύγων δεν γίνεται υπό κάποια διεθνή εποπτεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μεταξύ των προσφύγων που στάλθηκαν στα σύνορα με την Ελλάδα για να περάσουν στην Ευρώπη, υπάρχουν και συμμορίες από τη Συρία”.

PYD: Türkiye Yunanistan sınırına çeteleri de taşıdı

8/3/2020

Previous Article

Η Ελλάδα που αντιστέκεται στην εισβολή των ατάκτων !

Next Article

Μήνυμα Ερντογάν : ¨Οι Έλληνες αν μπορούσαν θα λόγχιζαν και εκείνα τα βρέφη, αυτοί δεν έχουν συνείδηση, δεν έχουν ανθρωπιά¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *