Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Περιμένοντας επί μέρες μπροστά στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Κωνσταντινούπολης…

0 σχόλια Share:

Πρόσφυγες που περιμένουν στο Φατίχ πέρασαν τη νύχτα πάνω στα τσιμέντα

Πρόσφυγες από Συρία, Αφγανιστάν και Ιράκ που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζουν να περιμένουν για να φύγουν για Ανδριανούπολη.

Οι πρόσφυγες που θέλουν να πάνε στην συνοριακή πύλη με λεωφορεία πέρασαν τη νύχτα στα τσιμέντα μπροστά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Μετά από την δήλωση της Τουρκίας πως δεν δεν θα εμποδίζει τα περάσματα των προσφύγων, χιλιάδες Σύριοι, Αφγανοί και Ιρακινοί μετανάστες, ξεκίνησαν για να μεταναστεύσουν προς την Ευρώπη. Πρόσφυγες που θέλουν να πάνε στη συνοριακή πύλη με λεωφορεία, minibus και ταξί, πέρασαν τη νύχτα στα τσιμέντα μπροστά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στο Φατίχ. Μετανάστες που είναι για μέρες εδώ δηλώνουν πως θα κινηθούν ανάλογα με τις καλές ειδήσεις που θα έρθουν από τη συνοριακή πύλη, καθώς θέλουν να φύγουν να πάνε στην Ευρώπη.

“Εμείς δεν θέλουμε να περάσουμε λαθραία από το ποτάμι”

Ο Συριος Φουάτ Χαλίφι που πέρασε εδώ τη νύχτα δηλώνει:  Δύο μέρες τώρα είμαστε εδώ τη νύχτα. Ο Αλλάχ να βοήθα τους Τούρκους. Μας βοηθάνε και μας φέρνουν φαγητό. Περιμένουμε να ανοίξει η συνοριακή πύλη. Δεν θέλουμε να περάσουμε λαθραία από το ποτάμι. Θέλουμε να αναχωρήσουμε κανονικά. Την κεντρική πύλη εκεί την γέμισαν οι Αφγανοί οι οποίοι δηλώνουν πως είναι Σύριοι. Αυτοί όμως δεν είναι Σύριοι. Από τους 10.000 ο ένας μόνο είναι από τη Συρία και οι υπόλοιποι είναι Αφγανοί. Οι Αφγανοί σε ένα σπίτι μένουν 20-30 άτομα. Οι Αφγανοί είναι πολύ περισσότεροι από τους Σύριους. Και όταν συμβαίνει κάτι λένε ¨οι Σύριοι το έκαναν¨. Αφού περάσουμε τα σύνορα διαμέσου της Ελλάδας θέλουμε να πάμε σε άλλη χώρα”
Κάποιοι πολίτες φέρνουν κουλούρια και αριάνι στους μετανάστες οι οποίοι περνούν τις νύχτες τους πάνω στα τσιμέντα.

https://www.sondakika.com/haber/haber-fatih-te-bekleyen-multeciler-geceyi-cimlerin-12982790/

5/3/2020

Σχ. : Ολοι αυτοί οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι είναι θύματα της προπαγάνδας του τουρκικού καθεστώτος καθώς πίστεψαν πως οσονούπω θα ανοίξουν τα σύνορα. και για να περιμένουν μπροστά στην Διεύθυνση Αλλοδαπών της Κωνσταντινούπολης. 

Προφανώς μερικές χιλιάδες εξ αυτών αναχώρησαν δωρεάν από εκεί για τα σύνορα με την Ελλάδα…

Φυσικά και δεν είναι τυχαίο το ότι περιμένουν εκεί…

Previous Article

Τούρκος υπουργός : ¨Στέλνουμε ειδικές δυνάμεις για να παρεμποδιστούν οι επαναπροωθήσεις στον Έβρο¨

Next Article

Μετά από την Γερμανία και η Ολλανδία εξέφρασε την στήριξη της προς την Τουρκία στην Ιντλίμπ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *