Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ¨ΘΑΡΡΟΣ¨ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ…

1 Comment Share:

 

Πολιτική και Θάρρος

Το κείμενο που υπέβαλλε προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, η παράταξη ¨Σπάρτακος¨ που είναι γνωστή για την εχθρότητα της κατά της μειονότητας και των Τούρκων, δεν έγινε δεκτό από τους μειονοτικούς συμβούλους.

Στην συνεδρίαση αυτή από τους μειονοτικούς δημοτικούς συμβούλους μετείχε μόνο ο Χασάν Χασάν από την παράταξη ¨Πολιτική Ανατροπή¨ που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χασάν Χασάν επέστρεψε τις υβριστικές κατηγορίες του Σπάρτακου.

Αυτό αποτελεί μια πρώτη φορά για τον δήμο μας, διότι μπορεί το να μην μετάσχεις στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να είναι μια πολιτική στάση, αλλά το να μετάσχεις στην συνεδρίαση και να λες αυτά που πρέπει βλέποντας στα μάτια τον εκπρόσωπο του Σπάρτακου, αυτό θέλει λίγο θάρρος. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει κάθε παλληκάρι.

Και λέω πως θέλει θάρρος διότι μέχρι σήμερα, από τους δημοτικούς μας συμβούλους δεν εμφανίστηκε κανείς που να πάρει τον λόγο και να απαντήσει σε έναν άλλο δημοτικό σύμβουλο ή σε έναν άλλο πολιτικό συνδυασμό.  Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι. Συγχαίρω τον αδερφό μου τον Χασάν. Δεν διέφυγε βέβαια της προσοχής πως αυτή η στάση του Χασάν δεν προβλήθηκε στον τουρκικό τύπο. Εύχομαι να υπάρχει συνέχεια..

Siyaset ve Cesaret

28/5/2018

Σχ: Ο κ. Σιτζακεμίν ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επαινεί την στάση του κ. Χασάν στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι όμως αριστερή στάση να φοβάσαι να βάλεις την υπογραφή σου σε ένα τέτοιο κείμενο; Πάντως στο παραπάνω κείμενο μάλλον εγκρίνεται η στάση των μειονοτικών δημοτικών συμβούλων…

Στον κ. Χασάν πάντως, όπως και σε όλους τους μειονοτικούς πολιτευτές που προβάλλονται ως δημοκράτες έχουμε να ρωτήσουμε το εξής. Θα κάνετε καμία (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ) δήλωση για το θέμα των φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών; Να δεχτούμε ότι δεν σας άρεσε το κείμενο του Σπάρτακου, εσείς γιατί δεν βγάζετε ένα δικό σας; Ακόμη και ο βουλευτής Ζεϊμπέκ έκανε σχετική δήλωση, εσείς τι φοβάστε;

 Εμείς όμως επειδή ξέρουμε τι σας φοβίζει, το εκθέτουμε….

 

Previous Article

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ F-35 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

BINTEO- ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Μια διευκρίνιση για το(Ο Χασάν Χασάν επέστρεψε τις υβριστικές κατηγορίες του Σπάρτακου).
    Η αναφορά αυτή αφορά το υβριστικό και προσβλητικό κείμενο ανάρτηση του Κοσμα Καραισκου , κι όχι την πρόταση ψηφίσματος,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *