Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

0 σχόλια Share:

 

Στην Θεσσαλονίκη στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν για να κάνουν την προσευχή του μπαϊραμιού, στο Γενί Τζαμί που τους παραχωρήθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης. Στην προσευχή αυτή του μπαϊραμιού μετείχαν περίπου 200 άτομα και μεταξύ αυτών και ο πρόξενος της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη Ορχάν Γιαλμάν Οκάν, ενώ για πρώτη φορά η προσευχή έγινε από ιμάμη και μουεζζίνη που είχε τοποθετηθεί επί τούτου από αιρετή μουφτεία της Δυτικής Θράκης.  Τζαμί στην Θεσσαλονίκη είχε παραχωρηθεί και στα έτη 2013 και 2014, αλλά η επιμονή της ελληνικής κυβέρνησης για ιμάμη διορισμένο από το κράτος, είχε ως αποτέλεσμα να είναι άδειο το τζαμί.

https://www.sondakika.com/haber/haber-atina-da-yer-alti-nda-bayram-namazi-11167674/

21/8/2018

 

 

Σχ: Με δεδομένο πως το 2013 και 2014  Γ.Γ. Θρησκευμάτων ήταν πάλι ο κ. Καλαντζής και δήμαρχος πάλι ο Μπουτάρης, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα πως από τότε αυτό που άλλαξε (και υποχωρήσαμε στην τουρκική προσδοκία)  είναι ο υπουργός Παιδείας και φυσικά ο πρωθυπουργός…

Και επειδή έχει σημασία δείτε και την σημειολογία της 2ης φωτογραφίας. Σε αυτην βλέπουμε όλον τον κόσμο που ήταν στο τζαμί να περνάνε με την σειρά για να  ευχηθούνε στους επίσημους. Με πρώτον επίσημο βέβαια τον Τούρκο πρόξενο Θεσσαλονίκης Ορχάν Οκάν Γιαλμάν . Ειναι ο κύριος που διακρίνεται δίπλα στον ιμάμη στα δεξιά του. Και στα δεξιά του πρόξενου ο πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Θεσσαλονικης ο Ισμαήλογλου. Το τζαμί δηλαδή ουσιαστικά παραχωρήθηκε προς χρήση στην Τουρκία και όχι απλά σε μουσουλμάνους.

Previous Article

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2019 ΟΙ S-400

Next Article

KOΡΥΦΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ : ¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *