Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0 σχόλια Share:

Η εταιρία ILSAM άνοιξε στην Θεσσαλονίκη υποκατάστημα, στόχος τώρα η Αθήνα

 

Η εταιρία ILSAM χωρίς να καταλαβαίνει από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, άνοιξε στην Θεσσαλονίκη το υποκατάστημα της ¨ΙΛΣΑΜ-Εταιρία ηλιακών συστημάτων και συστημάτων μετατροπής σε LPG¨. Η εταιρία που άνοιξε το πρώτο της υποκατάστημα στην Κομοτηνή, άνοιξε το δεύτερο στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 124, άρχισε επίσημα την λειτουργία του από τις 23/11/2012 Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόξενος της T.C. στην Θεσσαλονίκη Τογρούλ Μπιλτεκίν, ο εμπορικός ακόλουθος στην Θεσσαλονίκη Κεμάλ Σινάν Τουζούν, ο διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών Β.Ελλάδας Ουτκού Γιαζάν, οι συνέταιροι της εταιρίας ILSAM, ο βουλευτής του ΑΚΠ-Ουσάκ Μεχμέτ Αλτάι, ο βουλευτής του ΑΚΠ-Γιόζγκατ Γιουσούφ Μπασέρ, ο βουλευτής του ΑΚΠ-Κιρσεχίρ Μουζαφέρ Ασλάν, ο βουλευτής του ΑΚΠ-Ντένιζλι Μεχμέτ Γιουξέκτεπέ, ο Χαλίλ Εργκέν-διοικητικός υπάλληλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΠ, ο Σεβκέτ Σαριτζάογλου-σύμβουλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΠ, ο Ερντέμ Οζέρ σύμβουλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΠ, ο Αντνάν Φισένκ πρόεδρος του Συλλόγου Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, ο Μεχμέτ Αλατζατζί-πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του Ιδρύματος Ενότητα, ο επιχειρηματίας Ουγούρ Τσοκγιγίτ, ο επιχειρηματίας Μουσταφά Σιμσέκ, ο επιχειρηματίας Ταχά Αχμέτ Αλατζατζί, ο Ρετζέπ Καμπά-οικονομικός σύμβουλος, ο επιεχειρηματίς Τζουνέιτ Αλατζατζί, ο επιχειρηματίας Εμίρ Καγιά, ο επιχειρηματίας Τουρκέρ Σαργκίν, ο επιχειρηματίας και γιανομέας Ελλάδος της ILSAM Ισμάηλ Μουμίν, ο επιχειρηματίας Χουσείν Χαφούζ Αχμέτ και ο επιχειρηματίας Χασάν Γεμενετζί.

Αχμέτ Αλατζατζί : ¨Μπορεί να υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά εμείς εμπιστευόμαστε την Ελλάδα¨

Ο Ταχά Αχμέτ Αλατζατζί-εταίρος της εταιρίας ¨ΙΛΣΑΜ-Εταιρία ηλιακών συστημάτων και συστημάτων μετατροπής σε LPG¨ αναφερόμενος στην σημαντική αυτή επένδυση – και εν μέσω κρίσης- στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη που κατέχει σημαντική θέση στο εμπόριο της ΝΑ Ευρώπης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο :

¨Η εταιρία ILSAM δραστηριοποιείται σε πολλά επίπεδα. Μεταξύ αυτών είναι οι κατασκευές, σίδηρος-χάλυβας και εξόρυξη χρυσού και πολύτιμων μετάλων. Ο συνολικός τζίρος της εταιρίας είναι πάνω από 1 δις ευρώ. Σήμερα όπως είδατε ανοίξαμε το δεύτερο υποκατάστημα μας στην Ελλάδα. Παλιότερα ανοίξαμε το πρώτο μας υποκατάστημα στην Κομοτηνή, και σήμερα ανοίξαμε το αντιστοιχο στην Θεσσαλονίκη. Τον επόμενο χρόνο σχεδιάζουμε να ανοίξουμε και ένα στην Αθήνα. Στόχος μας είναι να μην δραστηριοποιηθούμε μόνο στα ηλιακά συστήματα αλλά και στα συστήματα LPG καθώς και σε άλλους τομείς. Στόχος μας είναι να γίνουμε μια καλή εταιρία στην Ελλάδα. Μπορεί να υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά εμείς εμπιστευόμαστε την Ελλάδα. Για αυτό με τις επενδύσεις που κάναμε και θα κάνουμε, θα πράξουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε στον τομέα των επιχειρήσεων και της απασχόλησης. Στοχεύουμε να πάμε και τους Έλληνες φίλους μας επιχειρηματίες στην Τουρκία και κάνοντας μαζί τους επενδύσεις να στήσουμε γέφυρες φιλίας.

Πρόξενος Τογρούλ Μπιλτεκίν : Επιθυμώ οι τουρκικές εταιρίες να εισέρχονται στην Ελλάδα από την Θεσσαλονίκη¨

Ο Πρόξενος της T.C. Τογρούλ Μπιλτεκίν σχολίασε ως εξής το θέμα των επενδύσεων στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και την τουρκική επένδυση εκεί : Περίπου ένας χρόνος πέρασε από τότε που άρχισα τα καθήκοντα μου στην Θεσσαλονίκη, και σε αυτή τη χρονιά καταβάλλαμε μεγάλες προσπάθειες για να πείσουμε και να τραβήξουμε τουρκικές εταιρίες στην Θεσσαλονίκη και να ξεπεράσουμε την ελληνική γραφειοκρατία. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για τον ερχομό τουρκικών εταιριών στην Θεσσαλονίκη, διότι οι τουρκικές εταιρίες που έρχονται στην Θεσσαλονίκη παίρνουν και την μάρκα. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια μάρκα και για αυτό επιθυμώ οι τουρκικές εταιρίες να εισέρχονται στην Ελλάδα από την Θεσσαλονίκη. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορούν εμπιστευτούν το προξενείο μας και αυτούς που εργάζονται σε αυτό ως εμπορικοί ακόλουθοι.

Μετά από τα εγκαίνια η επιτροπή πέρασε στο προξενείο στην Θεσσαλονίκη, όπου επισκέφτηκαν το σπίτι του Τρανού Ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, όπου ο πρόξενος τους παρείχε σύντομες πληροφορίες για την συντελούμενη επισκευή του. Όλοι μαζί τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες και μετά πέρασαν στο προξενείο ό που ο πρόξενος Τογρούλ Μπιλτεκίν τους πρόσφερε τσάι.

Η επιτροπή μετά την επίσκεψη στο προξενείο μετέβησαν όλοι μαζί στον ευρισκόμενο και δραστηριοποιούμενο στην Θεσσαλονίκη Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Εκεί ο πρόεδρος του συλλόγου Οσμάν Ισμαήλογλου τους παρείχε πληροφορίες για τις δραστηριότητες του συλλόγου, και περιέγραψε τις ανάγκες για τζαμί και νεκροταφείο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Οσμάν Ισμαήλογλου μετά το προσφερθέν τσάι, πρόσφερε στα μέλη της επιτροπής μια πλακέτα προς ανάμνηση της επίσκεψης. Από την μεριά τους, η ομάδα των βουλευτών χάρισαν στον πρόεδρο του συλλόγου ένα σετ πορσελάνινα πιάτα. Τα μέλη της επιτροπής –επιχειρηματίες και βουλευτές- στις 24 του μηνός θα μεταβούνε στην Κομοτηνή για τα εγκαίνια του εκεί υποκαταστήματος και ακολούθως αναμένεται να επιστρέψουν στην Τουρκία.

 Εφ. Μπιρλίκ 24/11/2012

Previous Article

BΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΜΟΥΓΛΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΙΣ 27/11/2012

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *