Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικές ανησυχίες για τις κοινές ασκήσεις της Ελλάδας

1 Comment Share:

Απειλή για την Τουρκία ! Ο πρίγκηπας Σαλμάν έδωσε οδηγία: Τα F-15 που θα χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες πιλότοι θα προσγειωθούν στην βάση της Σούδας

Ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πως με εντολή του πρίγκηπα Μουχάμεντ μπιν Σελμάν, μεγάλος αριθμός F-15, θα προσγειωθούν στη βάση της Σούδας στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας την Κρήτη, για να απειλήσουν την Τουρκία. Στις ειδήσεις αναφέρεται ότι τα πολεμικά αεροσκάφη F-15, θα τα χρησιμοποιήσουν και Έλληνες πιλότοι.
Γαλλία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ισραήλ και τελευταία Σαουδική Αραβία. Φουρτουνιασμένο άρχισε το 2021 στην Αν. Μεσόγειο, όπου η Τουρκία με τις κινήσεις της έχει κλονίσει τα ρήγματα.

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Η Ελλάδα και και η Νότια Κύπρος, που σταδιακά στριμώχνονται στη γωνία, κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, έκαναν πολλές ασκήσεις στα ταραγμένα ύδατα μαζί με τους συμμάχους τους ενάντια στην Τουρκία.  Η βάση που προβλήθηκε περισσότερο στις ασκήσεις σε θάλασσα και αέρα,  ήταν η βάση της Σούδας στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας την Κρήτη. Ως στήριξη στην Ελλάδα, προσγειώθηκαν εκεί τα πρώτα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ 9 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ Η.Α.Ε.

Ακολούθως τα ΗΑΕ, που σε μία περιοχή από τη Λιβύη ως την Συρία, βρίσκονται ενάντια στην Τουρκία, έστειλαν 9 μαχητικά αεροσκάφη στην Κρήτη. Τα F-16 των ΗΑΕ, εκτέλεσαν άσκηση μαζί με τις αεροπορικές δυνάμεις της Ελλάδας. Ενώ οι ΗΠΑ που στηρίζουν ανοιχτά την Ελλάδα στην Αν. Μεσόγειο, αποσαφήνισαν την θέση τους, με την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Σούδα και με ένα αεροπλανοφόρο που θα εγκατασταθεί στην Κρήτη.
…..
Και ενώ τα πρώτα Rafale αναμένεται να παραδοθούν αυτόν το μήνα, ένα νέο μέτωπο άνοιξε στην Ανατολική Μεσόγειο. Τα ελληνικά ΜΜΕ έγραψαν πως η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται έναντι της Τουρκίας, να στείλει αεροσκάφη F-15 στη βάση της Σούδας.
Σύμφωνα με είδηση της εφημερίδας Newpost, με εντολή του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μουχάμεντ μπιν Σελμάν, τα F-15 που θα προσγειωθούν στην Κρήτη,  θα κάνουν άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.
…..

https://www.haberler.com/turkiye-ye-gozdagi-prens-selman-talimat-verdi-13844657-haberi

4/1/2021

Previous Article

VIP αεροσκάφη για τον Ερντογάν…

Next Article

¨Άθλια στάση η στήριξη της ΕΕ προς την Κύπρο”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Τουρκία, μπαγιάτικη χώρα και ξεπερασμένη. Για τους Άραβες δεν υπάρχουν καν, μήτε για τους Κύπριους και τους Αρμένιους, σύντομα το ίδιο και για την ΕΕ και για τις ΗΠΑ. Και μόλις βγουν απ’ το μαντρί θα τους φάνε οι αρκούδες! Εκτός κι αν οι ΗΠΑ τους κάνουν τη χάρη και χαρίσουν την Τουρκία στη Ρωσία, οπότε θα πάψουν να αιμοδοτούν με 40% τον Τούρκικο αμυντικό προϋπολογισμό, να τα αναλάβει η Ρωσία και να χρεωκοπήσει. Μετά ακολουθεί η Κίνα. Έεε Πεκίνο! Σε ψάχνει η κραγμένη ξεφωνημένη της Ανατολικής Μεσογείου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *