Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σαουδαραβικός όμιλος : ¨Αντί για τουρκικά μπιφτέκια θα πουλάμε ελληνικά !¨

No Comments Share:

Η σαουδαραβική εταιρεία που δήλωσε πως “Δεν θα πουλάμε τούρκικα μπιφτέκια αλά ελληνικά”, είναι ηγέτης κλάδου στην Τουρκία.
Στο μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων που έχει αρχίσει στη Σαουδική Αραβία, εντάχθηκε και η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών η Herfy. Ο Όμιλος Savola στον οποίο υπάγεται η εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον στα προϊόντα της αντί για “τουρκικά μπιφτέκια” θα χρησιμοποιεί “ελληνικά μπιφτέκια”. Έγινε γνωστό πως η εταιρεία είναι από τους ηγέτες στον τομέα των λαδιών στην Τουρκία.

…..

Αποκαλύφθηκε πως ο όμιλος είναι ο ιδιοκτήτης της μάρκας λαδιών “YUDUM” στην Τουρκία. Επίσης έγινε γνωστό πως είναι στην πρώτη θέση στον τομέα των λαδιών στην Τουρκία.

….

Στην ανακοίνωση του ομίλου αναφέρονται τα εξής : “Η εταιρεία Herfy εντασσόμενη στο μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων, άρχισε να μην αγοράζει οποιοδήποτε προϊόν έρχεται από την Τουρκία και επιπρόσθετα σταμάτησε την πώληση τουρκικών μπιφτεκιών και στη θέση τους άρχισε να πουλάει ελληνικά μπιφτέκια.” Η εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην Τουρκία υπό την επωνυμία Savola Gida, έχει ηγετική θέση στον τομέα των βρώσιμων λαδιών. …..

https://www.sondakika.com/haber/haber-turk-burgeri-degil-yunan-burgeri-satacagiz-13678241/

20/10/2020

 Σχ. : Ένα μεγάλο μπράβο στους Σαουδάραβες επιχειρηματίες που δείχνουν πως έχουν εθνική υπερηφάνεια. Και μάλιστα παρά το ότι έχουν συμφέροντα στην Τουρκία !

Τι να πεις για τους δικούς μας που για λίγα ευρώ…

 Tι να πεις για την εταιρεία ΑΤΕΡΜΩΝ που συνεργάζεται σε ελληνικά έργα με την τουρκική ΜΑSΤ….

Τι να πεις για τον όμιλο STAR….

Previous Article

100 εθελόντριες Αρμένισες κατετάγησαν και μεταβαίνουν στο Καραμπάχ !

Next Article

Το τουρκικό πλοίο έσπασε το ¨όριο¨ των 12 μιλίων…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *