Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TΑΦΡΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

No Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 31-7-2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΒΕΙ ΝΕΟ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ SAMUR

Η Ελλάδα συνεχίζει να σκάβει παράλληλα με τον Έβρο ποταμό ένα δεύτερο ποτάμι. Αναφέρεται ότι εστάλησαν μηχανήματα που ανήκουν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ότι οι εργασίες συνεχίζονται αδιάλειπτα.

Με βάση την είδηση που δημοσιεύτηκε σε διάφορες εφημερίδες, η τάφρος αυτή όταν ολοκληρωθεί θα έχει μήκος 120 χιλιομέτρων, 35 μέτρα πλάτος και 12 μέτρα βάθος.

Με βάση μια άλλη φήμη, η τάφρος που σκάβεται τώρα κατασκευάζεται με πλάτος μεγαλύτερο από το πλάτος των μεταφερόμενων γεφυρών τύπου Samur που κατασκευάζει η Τουρκία, έτσι ώστε να μην μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε στο πέρασμα του Έβρου.

Σε είδηση που δημοσιεύεται αναφέρθηκε ότι το σχέδιο αυτό άρχισε να πραγματοποιείται αφού διαπιστώθηκε ότι με το χαντάκι που σκάφτηκε στο τμήμα ανάμεσα στα Μαράσια και την νέα Βύσσα μειώθηκε η ροή των λαθρομεταναστών, και ότι ο αρχηγός του Στρατού Ξηράς Φράγκος Φραγκούλης επισκέφτηκε και έλεγξε την περιοχή. Αναφέρεται ότι στο 17% του ολοκληρωμένου καναλιού συνεχίζονται οι εργασίες εκβάθυνσης.

Η εφημερίδα που δημοσίευσε την είδηση στηριζόμενη σε στρατιωτικές πηγές, αναφέρει ότι οι εργασίες που συνεχίζονται γρήγορα, θα συμβάλουν στην αποτροπή του νερού καθώς και στην διαχείριση του Έβρου και του Άρδα.

………………..

Previous Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *