Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΑΜΟΥΡ

No Comments Share:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΟΥΡ

Η Ελλάδα κοντεύει να τελειώσει το χαντάκι που ετοίμασε για να μην περνάνε τα τουρκικά άρματα αλλά….

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας Χρήστος Παπουτσής υπέγραψε την συμφωνία για την κατασκευή του συρμάτινου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα που αποσκοπεί στην παρεμπόδιση της εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα, και ανακοίνωσε πως το αργότερο εντός 5 μηνών θα έχει κατασκευαστεί. Στο τέλος του επίσης έχεις φτάσει και η τάφρος μήκους 120 χιλιομέτρων που έσκαψε η Ελλάδα για να εμποδίσει τους λαθρομετανάστες και τα τουρκικά άρματα.

………………..

Η Ελλάδα τον περασμένο Μάιο άρχισε να σκάβει τάφρο μήκους 120 χιλιομέτρων, πλάτους 30 μέτρων και βάθους 7 μέτρων.

Τάφρος 120 χιλιομέτρων

Τα ελληνικά ΜΜΕ δημοσιεύοντας τον χάρτη του ¨σχεδίου χαντάκι¨ που περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, ανέφεραν πως έτσι καθίσταται αδύνατο το πέρασμα των αρμάτων, θα παρεμποδίσει την είσοδο των λαθρομεταναστών, ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, μεγάλο μέρος των στρατιωτικών δυνάμεων της περιοχής θα μπορέσουν να μεταφερθούν στα νησιά όπου υπάρχουν ανάγκες σε προσωπικό.

¨ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ¨

Τουρκικοί αμυντικοί κύκλοι παρομοίασαν την προσπάθεια της Ελλάδας με το Σινικό Τείχος της Κίνας και τόνισαν πως ¨Δεν θα ωφελήσει καθόλου¨. Τονίζουν πως τα γεφυροφόρα άρματα τύπου Μ-48 των ΤΕΔ είναι σχεδιασμένα για να περνάνε τάφρους, καθώς και ότι με το σύστημα ΣΑΜΟΥΡ-ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑ που παράγεται από τη εταιρία FNSS, έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο η ικανότητα του στρατού να ξεπερνά εμπόδια.

Ιστοσελίδα Askerhaber 21-1-2012
Σχόλιο : Η κατεξοχήν δηλαδή ανεπίσημη σελίδα των στρατιωτικών στην Τουρκία μας λέει πως ¨Πάλι μπορούμε να περάσουμε την τάφρο με τα άρματα μας¨….Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι αληθές αλλά σίγουρα είναι ενδεικτικό της ….ελληνοτουρκικής φιλίας. Η Θράκη θα είναι ασφαλής όταν αυτοί δεν θα αισθάνονται ασφαλείς για την Κωνσταντινούπολη. Αλλιώς αν είσαι συνέχεια σαν το ποντίκι με τη γάτα…

Previous Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ 29Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ– ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *