Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ευρωβουλευτής Μαυρίδης : ¨Να εφαρμοστούν κυρώσεις στην Τουρκία¨

0 σχόλια Share:

Μαυρίδης να εφαρμοστούν κυρώσεις στην Τουρκία

ο ευρωβουλευτής Κώστας Μαυρίδης ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εφαρμοστούν οικονομικές κυρώσεις και εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία και η βοήθεια που θα τη δω όταν στην Τουρκία να δοθεί στον κουρδικό λαό

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής και μέλος της ομάδας των σοσιαλδημοκρατών Κώστας Μαυρίδης παρομοίασε τις επιθέσεις της Βουλής στη Βόρεια και Ανατολική Συρία με την εισβολή στην Κύπρο.

ΨΕΜΑΤΑ ΒΡΏΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1974

ο Μαυρίδης ο οποίος ζήτησε από το ευρωκοινοβούλιο να εφαρμοστεί το εμπάργκο όπλων και οικονομικές κυρώσεις προς την Τουρκία τόνισε πώς όταν ο ίδιος ήταν παιδί κατά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974 είχαν γίνει παρόμοια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Μαυρίδης είπε σήμερα όπως τότε ακριβώς η άγκυρα σήμερα από το εγκληματικό καθεστώς στην Άγκυρα ακούω τα ίδια ψέματα Την ίδια βρώμικη προπαγάνδα και κάνουν τα ίδια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΗΝ ISIS ΣHΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

Ο Μαυρίδης για τον Ερντογάν χρησιμοποίησε τη φράση “ποινικός εγκληματίας” ενώ εστίασε ότι με απατεωνιές ορίζει την επιχείρηση εισβολής ως “ειρήνη” και την εθνοκάθαρση και τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση ως “διαμόρφωση ασφαλούς περιοχής”

………

https://anfturkce.com/guncel/mavrides-tuerkiye-ye-yaptirim-uygulansin-131512

11/10/2019

Previous Article

Τραυματίστηκε αιμοβόρος τρομοκράτης…

Next Article

Οι Ολλανδοί βουλευτές ζητούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, οι Έλληνες ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *